KAYSERİ MİLLİ EĞİTİMDE FLAŞ GELİŞME İL MÜDÜRÜ TELTİK GÖREVDEN ALINDI!

    Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yine flaş bir gelişme yaşandı.  Kayseri Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik görevden alındı.

    KAYSERİ MİLLİ EĞİTİMDE FLAŞ GELİŞME İL MÜDÜRÜ TELTİK GÖREVDEN ALINDI!
    26 Ocak 2023 - 18:41 - Güncelleme: 27 Ocak 2023 - 09:53
    Kayseri Milli Eğitim Müdürlüğü'nde yine flaş bir gelişme yaşandı.  Kayseri Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik görevden alındı. Y

    Ayhan Teltik'ten boşalan göre ise Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahamettin Karaköse getirildi.  25 Aralık 2021'de İl Müdürü olarak atanan Ayhan Teltik'in ise n neden görevden alındığı ise merak konusu olurken Teltik'in bulunduğu bir ortamda öğrencilerdeki karne notları ile ilgili yaptığı bir yorum nedeniyle görevden alındığı konuşuluyor.

    "Başarısız öğretmenler de tespit edilerek haklarında işlem yapılabilir" demişti

    Ayhan Teltik karne notu ile ilgili şu açıklamayı yapmıştı:"Karnedeki düşük not, sadece öğrencinin değil, öğretmen ve velinin de sorumluluğu. Bu manada başarısız öğretmenler de tespit edilerek haklarında işlem yapılabilir"  Teltik'in sarfettiği bu sözler nedeniyle görevden alındığı iddia ediliyor.

    Bahamettin Karaköse il Müdürlüğüne atandı



    Ayhan Teltik'ten boşalan göreve ise yine dönemde Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan daha önce RAM'ın müdürlüğünü yapan ve Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptığı dönemde eğitim alanında dikkat çeken önemli projelere de imza atan Bahamettin Karaköse getirildi. Bahamettin Karaköse evli ve 2 çocuk babası.

    Haber: Mustafa Duran / AYAKLIGASTE.COM 

      

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 1 Yorum
    • ali atmaca
      1 yıl önce
      vay be ayhan desene kumpas ekibi çöktü...06.01.2022 tarihli ve 9174/01.01 sayılı sahte rapor gerçeğini bahamettin müdürüm ortaya çıkaracak bende grafoloji raporunu vereceğim ve ihraç olacaksın...