Kayseri küçük Millet Meclisi Mart Ayı Programı

    KAYSERİ küçük MİLLET MECLİSİ 5 Mart Cumartesi günü genel ve yerel gündemde “UKRAYNA SAVAŞI ve TÜRKİYE’YE ETKİLERİ” konusunu tartışmaya açıyor.

    Kayseri küçük Millet Meclisi Mart Ayı Programı
    01 Mart 2022 - 22:04
     5 Mart Cumartesi günü Kocasinan Belediyesi Meclis Salonunda saat 14.00 da Rusya’nın Ukrayna topraklarını işgal etme girişimi, şu ana kadar elde edilen netice, AB ülkelerinin tutumu, nükleer tehdit, maddi, manevi siyasi,  ticari ve ekonomik ambargolar gibi konuların yanında ülkemizi ve bizleri yakından ilgilendiren Montrö Sözleşmesi’nin konu alınacağı buluşmada Erciyes Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. Sayın Gökhan BOLAT özel konuğumuz olacaktır.

    Söyleyecek sözü olan bütün sivil toplum kuruluşları ve dostlarımız Meclis çalışmasına davetlidir. Unutmayın; SİZ YOKSANIZ BİZ BİR EKSİĞİZ.

    Gündemden uzak kalmadan, düşüncenin ve fikri yapının ne olduğuna da aldırmadan, ön yargıları bir tarafa atarak bir masa etrafında ortak kanaat oluşturmaya devam ediyoruz.

    ÖN YARGILARIN GİREMEDİĞİ Kayseri küçük Millet Meclisi 5 Mart CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 14.00 da, KOCASİNAN BELEDİYESİ Meclis Salonuna yapılacak olup, bütün dostlarımızı davetlidir.

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum