KAYSERİ'DE RADYO VERİCİSİNDEN KABLO ÇALAN HIRSIZ YAKALANDI

    Kayseri Emniyeti suçlulara göz açtırmıyor. Hırsızlık Büro Amirliği’ne bağlı ekipler yaptıkları başarı çalışmada Erkilet Hıdırellez Tepesi’nde bulunan Kayseri Üniversitesi’ne (KAYÜ) bağlı radyo istasyonu verisinden kablo çalan hırsız kıskıvrak yakalandı.

    KAYSERİ'DE RADYO VERİCİSİNDEN KABLO ÇALAN HIRSIZ YAKALANDI
    13 Temmuz 2022 - 07:28
    Kayseri Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonla ilgili şu açıklama yapıldı:

    "İlimizde son dönemlerde yaşanan hırsızlık olaylarının artması sonucu, vatandaşlarımızın huzur ve refahını şiar edinen kolluk kuvvetlerimizin çalışmaları devam etmektedir. 

    İl Emniyet Müdürlüğümüze bağlık ekiplerimiz, Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’in talimatları doğrultusunda hareket ederek mesai mefhumu gözetmeden çalışmasının karşılığını almaktadır. 

    Bu doğrultuda; 12.07.2022 günü saat:15.00 sıralarında ilimiz Kocasinan ilçesi, Hıdırellez tepesinde bulunan verici istasyonlarının olduğu yerde Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekiplerimiz ve Erkilet Şehit İlhan Odabaşı Polis Merkezine bağlı ekiplerimizin, Hıdırellez tepesinde gözetleme yaptığı esnada, 1980 doğumlu S.K isimli şahsın vericilerin bulunduğu yere doğru yaya vaziyette geldiği, şahıs takip edildiğinde Kayü FM verici istasyonunun bulunduğu yere girip kablo kestiğinin görülmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekip ve Erkilet Şehit İlhan Odabaşı Polis Merkezi Amirliğine bağlı ekibimizin koordineli çalışması sonucu şahıs suçüstü yakalanmıştır. 

    Şüphelinin daha önceden çok sayıda olaya karıştığı tespit edilmiş olup, şüpheli şahsın kestiği kablonun nitelikli kablo olduğu, yaklaşık 7 metre uzunluğunda olan kablonun 100.000 (yüzbin) Tl değerinde olduğu tespit edilmiştir. Şüpheli S.K olay sonrası gözaltına alınarak 13.07.2022 tarihinde mevcutlu olarak Cumhuriyet Başsavcılığında hazır bulundurulacaktır.

    Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için her türlü çalışma kolluk kuvvetlerimizce gece gündüz demeden devam edecektir. 

    Kamuoyunun bilgisine sunulur. "

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum