• Reklam

Kayseri'de Özel System Hospital'da korkutan yangın!

System Hospital'da bugün sabah saatlerinde korkutan bir yangın meydana geldi. Kısa sürede müdahale edilen yangın büyümeden önlendi. Özel System Hospital Hastenisi Mesul Müdürü Dr. Nilgün Kaya ise yangın ile ilgili açıklamada bulundu.

Kayseri'de Özel System Hospital'da korkutan yangın!
30 Ekim 2022 - 17:07 - Güncelleme: 30 Ekim 2022 - 17:13
System Hospital'da bugün sabah saatlerinde  korkutan  bir yangın meydana geldi. Kısa sürede müdahale edilen yangın büyümeden önlendi.  Özel System Hospital  Hastenisi          Mesul Müdürü  Dr. Nilgün Kaya ise yangın ile ilgili açıklamada bulundu. 

Mesul Müdürü  Dr. Nilgün Kaya şu ifadeler yer verdi: 

"30 Ekim 2022 Pazar günü sabah saat 09:30 civarında hastanemiz çatı katı asansör boşluğunda elektrik kontağından çıktığı belirtilen yangın tehlikesine görevli personelimizce daha başlamadan müdahale edilmiş ve aynı anda 112 ve itfaiyeye haber verilmiştir.  

Hem hastane görevlilerinin hem de 7-8 dakika içerisinde hastaneye intikal eden itfaiye personelinin gayret ve başarılı çalışmaları ile yangın tehlikesi büyümeden giderilmiştir. Aynı anda dumandan etkilelenmemeleri için hastanemizdeki 17 hasta hemen Özel Dünyam Hastanesine güvenli bir şekilde sevk edilmişlerdir.

Yaklaşık 30-40 dakika içerisinde hasta tahliye ve yerleştirmeleri yapılmış olup hastanenin temizlik ve temiz hava düzeni tamamlanıp hastalarımız tekrar kuruma dönüş yapmışlardır.  

Çıkan yangın problemi ve hasta nakillerinden hiçbir hastamız ve personelimiz olumsuz etkilenmemiş olup hastanemizde bir hasar da söz konusu değildir. Hastanemizde toplam 3-4 saatlik bir çalışma sonucu normal işleyişine dönmüştür.  

Mesai arkadaşlarımıza, itfaiye ve emniyet personeline teşekkür ederiz." 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum