• Reklam

KAYSERİ'DE KORKUTAN DEPREM: I VALİ ÇİÇEK VE BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ KAYSERİ'DEKİ SON DURUMU AÇIKLADI!

Kayseri'de deprem meydana geldi. sabah 4.20 sıralarında meydana gelen depremde vatandaşlar evlerini terk etti ve sokaklara koştu. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek Kayseri'deki deprem ile ilgili açıklama yaptı.

KAYSERİ'DE KORKUTAN DEPREM: I VALİ ÇİÇEK VE BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ KAYSERİ'DEKİ SON DURUMU AÇIKLADI!
06 Şubat 2023 - 11:40 - Güncelleme: 06 Şubat 2023 - 12:05
Kayseri'de deprem meydana geldi. sabah 4.20 sıralarında meydana gelen depremde vatandaşlar evlerini terk etti ve sokaklara koştu.   Kayseri Valisi Gökmen Çiçek Kayseri'deki deprem ile ilgili açıklama yaptı. 



Sabah saat 04.17 sıralarında Kahramanmaraş'ın  Pazarcık ilçesinde 7.4 büyüklüğünde deprem meydana gelen deprem çevre illerden ve öjzellikle Kayseri'den de önemli bir şekilde hissedildi. Sabah 04.20 sıralarında büyük bir sartıntı ile uyanan Kayserililer sokaklara koştu. Kayseri'de özellikle yüksek binaların bulunduğu bölgelerde vatandaşlar evlerini boşaltarak boş alanlara akın etti. 



Kayseri Valisi Çİçek açıklama yaptı:

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek resmi twitter hesabından açıklam ayaptı. Vali Çiçek şu bilgileri verdi: 

"İlimizdede hissedilen depremde şu ana kadar her hangi mal ve can kaybı ihbarı gelmemiştir.Bütün ekiplerimiz alanda tarama çalışmaları devan etmektedir.Vatandaşlarımızdan panik yapmamaları ve araçlarla dışarı çıkarak trafik oluşturmamalarını rica ediyoruz."

Vali Çiçek ve Başkan Büyükkılıç AFAD İl Müdürlüğü Koordinasyon Merkezinde

Merkez üstü Kahraman Maraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve Kayseri'den de hissedilen 7.4 şiddetindeki depremin ardından Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,  Valilik ve Belediyenin  tüm birimlerimizle birlikte AFAD İl Müdürlüğü Koordinasyon Merkezine gitti ve gelişmeleri oradan takip ediyor. 



"Çok şükür Kayseri'de kötü bir haber almadık"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyüktkılıç, yaptığı açıklamada  Kayseri genelinde olumsuz bir durum, yıkılan bina gözükmediğini belirterek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve vatandaşların telefonları ve yolları meşgul etmemelerini istedi. 

Başkan Büyükkılıç, "Allah’a şükürler olsun ki kötü bir haber almadık. Buna karşın evlerine girmek istemeyen hemşehrilerimiz için Büyükşehir Belediyemize ait tüm spor salonlarımızı ve tesislerimizi kullanıma sunduk." dedi.


Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum