• Reklam
Reklam
Reklam

KAYSERİ'DE İNTİHAR EDEN 20 YAŞINDAKİ GENCİN YÜREK YAKAN SON PAYLAŞIMI!

Kayseri'de Esenyurt mahlellesi'nde bir boş binada önceki gün meydana gelen olayda 20 yaşındaki TE.K isimli genç kendini asarak hayatını son verdi. Meydana gele üzücü olayın ardından ise aile perişan bir durumda.  Gencin intihar etmeden yaptığı son paylaşımı yürekleri dağladı.

KAYSERİ'DE İNTİHAR EDEN 20 YAŞINDAKİ GENCİN YÜREK YAKAN SON PAYLAŞIMI!
08 Aralık 2022 - 08:10 - Güncelleme: 08 Aralık 2022 - 08:28
KAYSERİ'DE İNTİHAR EDEN 20 YAŞINDAKİ GENCİN YÜREK YAKAN SON PAYLAŞIMI: RABBİM  GÜLLER DOLU YOLLAR NASİP ETSİN AMA BİR TANESİNİ BİLE KOKLAMAYI BİLE NASİP ETMESİN!

Kayseri'de Esenyurt mahlellesi'nde bir boş binada önceki gün meydana gelen olayda 20 yaşındaki TE.K isimli genç kendini asarak hayatını son verdi. Meydana gele üzücü olayın ardından ise aile perişan bir durumda.  
Kayseri'nin Melikgazi İlçesi Esenyurt Mahallesi Özge Sokak'da meydana gelen acı olayda kullanılmayan boş bir binada 20 yaşındaki genç intihar ederek hayatına son verdi.  Vatandaşların olayı farketmesi sonucu olay yerine çok sayıda polis ve sağlık görevi sevkedildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde gencin kendini asarak öldüğü ortaya çıktı.

SOSYAL MEDYADAKİ SON PAYLAŞIMI ORTAYA ÇIKTI:

Esenyurt'ta kullanılmayan boş bir binada hayatına son veren henüz 20 yaşındaki gencin intihar etmeden kısa bir süre önce sosyal medyadan yapmış olduğu paylaşım ise yürekleri dağladı. "Ölümümden kimse sorumlu değildir" diye başlayan paylaşımın son bölümünde kaleme aldığı cümle ise adeta yürekleri dağladı. 20 yaşındaki gencin bıraktığı o notta ise şu ifadeler yer aldı: 

"Herkese hakkımı helal ediyorum. Siz de bana hakkınızı helal edin.Bir kişi var sadece onunlala olan hak meselemi Allah’a havale ediyorum. Bana ettiği eziyetten dolayı hakkımı haram etmeyi çok düşündüm, fakat ben ona kıyamadım. Rabbim ömrünü güller ile dolu yollar nasip etsin ama bir tanesini bile koklamayı nasip etmesin."

Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor. Gencin hakkını helal etmediği o kişi ise merak ediliyor. 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum