KAYSERİ'DE DOĞALGAZA YÜZDE 65 İNDİRİM!

    Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’ndeki sanayicilerimizin büyük bölümü olan ve yıllık 300 bin metreküpün altında doğal gaz tüketen sanayicilerimize yaklaşık yüzde 65 oranında indirim geldi. İnidirim 1 Mayıs itibarıyla başladı.

    KAYSERİ'DE DOĞALGAZA YÜZDE 65 İNDİRİM!
    01 Mayıs 2022 - 11:34 - Güncelleme: 01 Mayıs 2022 - 11:48
    KAYSERİ OSB'DE SANAYİCİLERE  BAYRAM MÜJDESİ!

    Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’nun da büyük gayret gösterdiği doğal gazdaki kademe tarifesinden kaynaklı sanayicilerimizin mağduriyeti giderildi. Kayseri OSB Yönetimi, konuyla ilgili dosya hazırlamış ve Ankara’da milletvekillerini tek tek ziyaret ederek konunun çözümü için destek istemişti. OSB’lerle birlikte OSBÜK’ün de konuyu gündeme getirmesinin ardından Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın Organize Sanayi Bölgelerinin Doğal Gaz Faaliyetlerine İlişkin Usul ve Esasları’nda yaptığı düzenleme ile sanayicilerimize bayram müjdesi geldi.  

    Yapılan düzenleme ile Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde üretim yapan yıllık doğal gaz tüketimi 300 bin metreküpün altındaki sanayicilerimiz fiyatı 9,4 TL olan Kademe 2 tarifesi yerine 3,34 TL olan Kademe 1 tarifesine alındı. Kayseri OSB’deki sanayicilerimizin yaklaşık yüzde 85’ini ilgilendiren bu değişiklik ile yaklaşık yüzde 65 oranında bir indirim sağlandı. Sanayicilerimiz bu indirimden 1 Mayıs itibarıyla faydalanmaya başladı.

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum