• Reklam
Reklam
Reklam

KAYSERİ'DE 5.5 ŞİDDETİNİN ÜZERİNDE DEPREM BEKLENMİYOR!

Vali Gökmen Çiçek basın toplantısı düzenledi. Kayseri'de meydana gelen peş peşe depremlerin sonrasında durum değerlendirmesi yapan Vali Çiçek,  "Kayseri'de 5.5'in üzerinde bir deprem beklenmiyor" dedi.

KAYSERİ'DE 5.5 ŞİDDETİNİN ÜZERİNDE DEPREM BEKLENMİYOR!
07 Mart 2023 - 23:12 - Güncelleme: 07 Mart 2023 - 23:54
Vali Gökmen Çiçek basın toplantısı düzenledi. Kayseri'de meydana gelen peş peşe depremlerin sonrasında durum değerlendirmesi yapan Vali Çiçek, "Kayseri'de 5.5'in üzerinde bir deprem beklenmiyor" dedi. 

Vali Gökmen Çiçek açıkladı: Kayseri'de 5.5'in üzerinde bir deprem beklenmiyor

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek açıkladı. Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin ardından bölgeye koordinasyon valisi olarak atanan ve depremin meydana geldiği ilk dakikadan itibaren Kahramanmaraş'ta koordinasyon görevi üstelen Kayseri Valisi Gökmen Çiçek Kayseri'ye geldi.

Kayseri'de bugün meydana gelen peş peşe 4 deprem sonrasında durum değerlendirmesi yaptı. Vali Çiçek Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile birlikte AFAD Kriz Yönetim Merkezinde basın toplantısı yaptı.

Vali Gökmen Çiçek Kayseri'de meydana gelen depremlerle ilgili yöneltilen bir soruya "Vatandaşlarımız Kayserili vatandaşlarımız  endişe etmesin. Deprem gerçeğini de asla göz ardı etmesin ancak Kayseri'de 5.5 şiddetinin üzerinde bir deprem beklenmiyor. Bunu bilim adamları söylüyor. Ayrıca meydana gelen artçı depremler fay hatlarındaki enerjinin boşalması için önemli olduğu da yine bilim adamları tarafından söyleniyor." dedi. 

OKULLAR TATİL EDİLMEYECEK

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek yine bir soru üzerine Kayseri'de okulların tatil edilmeyeceğini açıkladı. Vali Çiçek hayatın normal seyrinde devam etmesi gerektiğini bu nedenle de şu an için okulların tatil edilmesini gerektirecek bir durumun da söz konusu olmadığını kaydetti. 


Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum