• Reklam

KAYSERİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİ'NE BAKANLIKTAN TAM NOT!

Kayseri Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ne Sağlık Bakanlığı'ndan tam not geldi. Hastane Başhekimi Dt. Kazım Coşkun: "Verimli bir değerlendirme süreci geçirdik" dedi.

KAYSERİ AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HASTANESİ'NE BAKANLIKTAN TAM NOT!
21 Mayıs 2022 - 09:45 - Güncelleme: 21 Mayıs 2022 - 10:38
Kayseri  Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'ne Sağlık Bakanlığı'ndan tam not geldi.

Dt.Kazım Yücel'in başhekimlik görevine gelişi ile gözle görülür iyileşmeler yaşandı

Özellikle 17 Temmuz 2021'de görevi Dt. Ahmet Kuzu'dan devralan Dt. Kazım Coşkungun başhekimlik görevine getirilmesi ile birlikte  kaliteli hizmet açısından gözle görülür gelişmelere sahne olan Diş Sağlığı Hastanesi'ne bakanlıktan gelen bir ekip tarafından denetlendi.

Bakanlıktan gelen ekip tarafından denetlendi

Kaliteli  sağlık hizmeti sunmayı kendine görev addeden ve bu hedef doğrultusunda hastalara hizmet sunanan Kayseri Nimet Bayraktan Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde verilen  hizmetlerin etkinliğinin ölçülmesi ve değerlendirilmesi de hastane yönetimi tarafından büyük önem taşıyor.

Hastane Başhekimi Kazım Coşkun "hzmette kaliteye önem verdiklerini insan sağlığının ise her zaman birinci planda tutulduğunu söledi. Coşkun, "Hastanemiz Sağlıkta Kalite standartları kapsamında Sağlık Bakanlığı tarafından görevlendirilen ekip tarafından değerlendirildi ve çalışmalarımız takdir gördü" dedi.

Namık Çakıcı:  verimli bir değerlendirme süreci geçirdik

Hastanenin başarılı müdürü Namık Çakıcı'da denetleme ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: 
"Karşılıklı öğrenme,  bilgi alış verişinde bulunduğumuz verimli bir değerlendirme süreci geçirdik. Samimi, güler yüzlü, profesyonel olarak süreci yöneten değerlendirme ekibimize sağlık hizmetlerini kalite standartları çerçevesinde özenle sunan Tüm birim sorumlularımıza, çalışma arkadaşlarımıza Hastane yönetimi olarak çok teşekkür ederiz" dedi. 

Haber: Mustafa Duran / AYAKLIGASTE.COM 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum