• Reklam
Reklam
Reklam

KASKİ, YENİ SANAYİ'DE ALTYAPI HATLARINI GÜÇLENDİRİYOR

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından aşırı yağışlarda oluşması muhtemel taşkınları önlemek amacıyla Yeni Sanayi’de yağmursuyu hatları kanalizasyon hatlarından ayrılıyor.

KASKİ, YENİ SANAYİ'DE ALTYAPI HATLARINI GÜÇLENDİRİYOR
26 Mayıs 2022 - 13:03
Kent genelinde altyapı kapsamına giren tüm faaliyetleri titizlikle yürüten KASKİ Genel Müdürlüğü, mevcut yapıyı daha da güçlü hale getirmek için çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor.

Merkez ve ilçelerde yerleşim yerlerinin bulunduğu her bölgeye içme suyu ve kanalizasyon hizmetini eksiksiz şekilde ileten KASKİ, daha yaşanabilir ortamlar için çözüm odaklı projeler ile yağmur suyu hatlarını ihtiyaca cevap verebilecek şekilde iyileştiriyor.

Bu kapsamda Yeni Sanayi Sitesi’nde muhtelif bölgelerde esnafın aşırı yağışlarla birlikte zaman zaman karşı karşıya kaldıkları olumsuzlukları ortadan kaldırmak için 4 bin metre yağmursuyu hattı imalatı 1’inci etap çalışmaları tüm hızıyla sürdürülüyor. Gündüz iş yoğunluğundan dolayı sanayi esnafının mağdur olmaması için gece saatlerinde yürütülen çalışmalar kapsamında öncelikle 500 metre hat ve 30 adet ızgara imalatı yapılacak.

Proje tamamlandığında bölgede kanalizasyon ve yağmursuyu hatları birbirinden ayrılarak mevcut sistem daha sağlıklı hale getirilmiş olunacak.

“YİNE ÖNEMLİ BİR PROJE HAYATA GEÇİRİLİYOR”

KASKİ’nin bölgede yürüttüğü faaliyetler yeni sanayi esnafı tarafından da memnuniyetle karşılandı. Kayseri Oto Sanatkarlar Odası Başkanı Şeyhi Odakır konu ile ilgili yaptığı açıklamada, yağmur suyu hatlarının kanalizasyon hattından ayrılacak olmasıyla Yeni Sanayi Sitesi’nde altyapının daha da sağlıklı bir yapıya kavuşacağına inandıklarını belirtti.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Odakır, “Öncelikle Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Dr. Memduh Büyükkılıç’a, KASKİ Genel Müdürümüz ve emeği geçen herkese sanayi esnafımız adına teşekkür ediyorum. Her daim gerekli hassasiyeti gösteriyorlar. Daha önce sitemizde içme suyu hatları değiştirilerek daha da sağlıklı ve kaliteli bir yapıya kavuştu. Bu çalışmalarla birlikte kayıp-kaçaklar da önlendi. Şimdi ise yine önemli bir proje hayata geçiriliyor. İnşallah çalışmalar tamamlandığında Yeni Sanayi Sitemiz daha sağlıklı bir altyapıya kavuşmuş olacak” şeklinde konuştu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum