• Reklam

KALDER'İN 22. YIL ARADAN SONRA 5. ŞUBESİ KAYSERİ OLDU

2014 yılından günümüze Kayseri’de temsilcilik olarak faaliyet gösteren Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Kayseri Temsilciliği artık şube oldu.

KALDER'İN 22. YIL ARADAN SONRA 5. ŞUBESİ KAYSERİ OLDU
24 Ocak 2022 - 10:17
Türkiye de 4 şubesi ile kalite yönetimi felsefesinin yaygınlaşmasını misyon edinen Türkiye Kalite Derneği’nin 22 yıl aradan sonra şubeleşme kararı aldığı 5. il Kayseri oldu.

Ankara Bursa İzmir ve Eskişehir ve Kayseri de şube olarak faaliyet gösteren KalDer, 7 yıl önce Kayseri de temsilcilik olarak faaliyetine başlamıştı. Kayseri ve çevresinde önde gelen kurum ve kuruluşlarla birlikte kurumsallaşma çalışmaları sürdüren KalDer Kayseri Temsilciliği, şube çatısı altında faaliyetlerini sürdürmeye hazırlanıyor.

KalDer KAYSERİ ŞUBESİ GENEL KURULA HAZIRLANIYOR

Temsilcilik süresince İstişare Kurulu Başkanlığını Erkut Korkmaz’ın sürdürdüğü Kayseri Şube Temsilcisi Latife Sönmez Şahin şubeleşme kararı ile birlikte Genel Kurul hazırlığının başladığını aktardı.Türkiye Kalite Derneği (KalDer) Kayseri Şubesi ilk Genel Kurul Toplantısı, 2 Şubat Çarşamba günü 13:00-15:00 saatleri arasında Kayseri Sanayi Odası Konferans Salonu’nda yapılacak.

Üyelerine Genel Kurul çağrısı yapan KalDer Kayseri şubesi, yeterli çoğunluk sağlanamaması halinde, 2. toplantının çoğunluk aranmaksızın 9 Şubat 2022 Çarşamba günü 13:00-15:00 saatleri arasında Kayseri Sanayi Odası Konferans Salonu’nda yapılacağını duyurdu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum