KAHRAMANMARAŞ'TA 7.4 ŞİDDETİNDE DEPREM ÇOK SAYIDA ÖLÜ VAR!

    Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamada Merkez üstü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Meydana gelen deprem çevre illerden de önemli bir şekilde hissedildi. Vatandaşlar sokaklara akın etti.

    KAHRAMANMARAŞ'TA 7.4 ŞİDDETİNDE DEPREM ÇOK SAYIDA ÖLÜ VAR!
    06 Şubat 2023 - 06:24 - Güncelleme: 06 Şubat 2023 - 07:06
    Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamada Merkez üstü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Meydana gelen deprem çevre illerde Hatay, Gaziantep Adıyaman Adana ve Mersin de denemli bir şekilde hissedildi.

    Vatandaşlar sokaklara akın etti.  Meydana gelen depremde çok sayıda binanın hasar gördüğü belirtiliyor.  Depremde bir çok binanın yıkıldığı ve çok sayıda ölü olduğu söyleniyor Arama kurtarma ekipleri ise yıkılan binalarda enkaz kurtarma çalışmalarına başladı. 


     
    Merkez Üstü Kahramanmaraş'ta 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi, meydana gelen deprem çevre illerden hissedildi.  AFAD konuya ilişkin açıklama yaptı. AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı)nın  yaptığı açıklama ise şöyle:



    " Sabah saat 04.17 sıralarında Kahramanmaraş'ın  Pazarcık ilçesinde 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem Türkiye'nin bir çok ilinde olduğu gibi Kayseri, Mersin, Adana,Hatay ve Osmaniye'de hissedildi." 

    Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum