• Reklam

İzmir Basın Ligi'nin şampiyonu TSYD İzmir

İzmir Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen İzmir Basın Ligi 2022 Hüseyin Yangır Sezonu halı saha futbol turnuvasının şampiyonu Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şubesi takımı oldu. Şampiyon olan TSYD İzmir’e kupasını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer takdim etti.

İzmir Basın Ligi'nin şampiyonu TSYD İzmir
07 Aralık 2022 - 12:52 - Güncelleme: 07 Aralık 2022 - 13:26
  İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İzmir Gazeteciler Cemiyeti (İGC) tarafından basın mensuplarının kaynaşması, motivasyonu ve spora teşvik edilmesi için düzenlenen İGC İzmir Basın Ligi 2022 Hüseyin Yangır Sezonu halı saha futbol turnuvası ödül töreni ile sona erdi. Turnuvanın final maçında Yenigün’ü 9-4’lük skorla mağlup eden TSYD İzmir, kupanın sahibi oldu.

  TSYD İzmir’in şampiyon olduğu turnuvada, Yenigün Spor ikinci, Turkuvaz Medya Grubu ise üçüncü oldu.

 
  TSYD İzmir kupayı Başkan Soyer’den aldı
  Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Turnuvanın şampiyonu olan TSYD İzmir’e kupasını Başkan Soyer ve İGC Başkanı Gappi takdim etti.  Turnuvaya ismi verilen merhum gazeteci Hüseyin Yangır’ın çocukları Evren Yangır ve Emre Yangır’a anı plaketlerini ise TSYD İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş takdim etti.

  TSYD İzmir’in şampiyon kadrosunda şu isimler yer aldı: Bahri Okumuş, Gökhan Özyurtlu, Ali Gözeten, Hasan Ercazip, Serhan Çifdalöz, Arda Akman, Sinan Kerim Uçkaç, Fatih Öner, Eray Arpaşin, Onur Tungut ve Yiğit Ege Ak.

  TSYD İzmir’den Arda Akman, 16 gol atarak Yenigün Spor’dan Arda Yoğurtçu ve DHA Spor’dan Davut Can ile birlikte gol kralı oldu.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum