İYİ PARTİLİ KAZIM YÜCEL'DEN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE YANIT

    AKP'li Kayseri Büyükşehir Belediyesi, öngörüsüzlük ve plansızlık nedeniyle Kayserilileri mağdur etmeye devam ediyor.

    İYİ PARTİLİ KAZIM YÜCEL'DEN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE YANIT
    12 Ağustos 2022 - 15:38
    İYİ PARTİLİ KAZIM YÜCEL'DEN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE YANIT
    6 SORU SORDU VE YANITINI İSTEDİ
    AKP'li Kayseri Büyükşehir Belediyesi, öngörüsüzlük ve plansızlık nedeniyle Kayserilileri mağdur etmeye devam ediyor.  Tramvay hattı çalışmalarında yaptığı işi hesap edemeyen ve yapılan işi bozup bozup tekrardan başlayan Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne Belediye Meclisi İyi Parti Grup Başkanvekili Kazım Yücel tepki göstermişti. Belediyeden yapılan karşı açıklamaya ise İyi Partili Kazım Yücel, 6 soru ile cevap verdi. Yücel, çalışmaların neden yeniden başlatıldığını sordu.
    Yücel, yazılı olarak yaptığı açıklamada şu soruları yöneltti:
    Büyükşehir Belediyesi BÜROKRAT SIFATIYLA BİR KİŞİNİN kamuoyuna yapmış olduğu açıklamaya istinaden, Furkan Doğan Yurdu Önünden Talas istikametine giden tramvay hattında yapılan çalışmalara ilişkin Kayseri Büyükşehir Belediyesine soruyoruz!
    •    Yapmış olduğunuz iş düzgün ise yüzlerce metre küp betonu neden kırdınız?
    •    Yine tonlarca demir sökülüp neden hurda oldu?
    •    Bu yapılan iş 10  ay öncesinden belli değil miydi ki yanlış planlama ve öngörüsüzlük yapılıp iki ayrı işçilik harcandı?
    •    Çökme yok ve sadece ray döşemesi yapılacaksa onca beton kırılarak fotoğraf ve videolarda da açıkça göründüğü gibi neden derin kazma gereği duyuldu?
    •    Çökme meydana geldiği iddia edilen yere rayların döşenmesi bir hata mıydı ki tramvay bu bölgeye yaklaşırken hızını düşürüyordu?
    •    10 ay önce kamu kaynaklarından buraya harcamış olduğunuz rakam ne kadar, şu an bir kez daha bu bölge için harcanacak kamu kaynağı ne kadar?
     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum