• Reklam
Reklam
Reklam

İYİ PARTİLİ KADINLAR KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER

Geçtiğimiz Ay Gerçekleşen Kayseri İyi Parti Olağan kongresinde İl Başkan Adayı Olan İşadamı Mehmet Anadut, teşekkür etmek maksadıyla Eşi Emel Hanımla birlikte İyi Partili kadınlara Elmacıoğlu İskender’de Sabah Kahvaltısı programı organize etti.

 İYİ PARTİLİ KADINLAR KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİLER
04 Şubat 2023 - 13:44
İyi Partili Mehmet Anadut, “Malumunuz geçen ay olağan kongremiz vardı. Hepinizin bildiği gibi bende İl Başkan adayıydım. O süreçte bizleri destekleyen İyi Partimizin cesur hanımefendiler ile birlikte teşekkür mahiyetinde bir kahvaltı tertip ettik.

Hanımefendilere bu süreçte yapmış oldukları fedakârlıklardan dolayı hem eşim adına hem de şahsım adına teşekküre derim. Bizler Kayseri’de birlik beraberlik adına ilkleri de gerçekleştirdiğimizi düşünüyoruz. Malumdur seçimler biter siyasiler vatandaşı delegeleri unuturlar bunları da geçmişte bir seçmen olarak çok eleştirdik.

Bizler sadece seçim olduğu zamanlarda değil hatta kaybetmiş olsak da seçimden sonra da kazanmış olduğumuz dostlarımıza kıymetli hanımefendilere teşekkür etmek istedik. Bu konuda da herhangi bir siyasi matematik hesaplarıda yapmaksızın, samimi duygularımızla kahvaltıda bir araya geldik. Ulaşabildiğimiz tüm partili hanımefendileri davet ettik. Müsait olan zamanı olan hanım efendilerle kahvaltıda bir araya geldik sohbet etme imkânı bulduk.  Davetimize katılanlara da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. “ ifadeleri kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum