• Reklam

İYİ PARTİ KOCASİNAN İLÇE YÖNETİMİNDEN DENİZ ÇAĞAN'A ZİYARET

İyi Parti Kocasinan İlçe Başkanı Mustafa Işık ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Deniz Çağan’ı ziyaret etti.

İYİ PARTİ KOCASİNAN İLÇE YÖNETİMİNDEN DENİZ ÇAĞAN'A ZİYARET
12 Haziran 2022 - 12:28
Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Deniz Çağan, İyi Parti Kocasinan İlçe Başkanı Mustafa Işık, Başkan Yardımcıları Mustafa Şanlı ve Süleyman Atik, İlçe Kadın Kolları Başkanı Rutbiye Hatun Kürşat ile İlçe Başkan Danışmanı Sinan Taş’ı konuk etti.

Federasyon yönetim kurulu üyesi Ersan Dağdeviren’in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan İyi Parti Kocasinan İlçe Başkanı Mustafa Işık, Kayseri’de yaşayan Yozgatlı nüfusuna dikkati çekerek, “Bizim yönetimimiz içerisinde de Yozgatlı arkadaşlarımızın ağırlığı var. Daha ileride bu sayıyı artıracağız. Kayseri’de siyaset yapıyorsak Yozgat Sivas olgusunu asla gözardı edemeyiz. Fevkalade güzel organizasyonlara imza atıyorsunuz. Özellikle son olarak yapılan ekonomi ile ilgili toplantı her türlü takdirin ötesindedir. Tebrik ediyorum” dedi.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Deniz Çağan ise, seçildikleri gün itibari ile Kayseri’de yaşayan Yozgatlı hemşehrileri ve Yozgat’ta yaşayan hemşehrileri ile birlikte hem ticaret, hem de gönül köprüsü oluşturabilmek, var olan ticaret köprüsünü daha da iyi noktalara ulaştırmak adına gayret ettiklerini belirterek, “Kayseri ile Yozgat her daim kardeş şehir olmuştur. Bundan sonrası için de böyle olacaktır. Bizler bu şehirde yaşıyor. Be şehrin ekmeğini yiyor ve ekonomisine katkı sağlıyoruz. İmkanlar çerçevesinde burada yaşayan hemşehrilerimize Yozgat’a yatırım yapması noktasında aracı olmaya çalışıyoruz. Bu manada gerçekten çok güzel bir toplantı yaptık. İki toplantı gerçekleştirdik. Bu toplantılardan sonuncusunu Boğazlıyan ilçesinde gerçekleştirdik. Bu anlamda bizleri ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum