• Reklam
Reklam
Reklam

İYİ PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ DURSUN ATAŞ, İLÇELERDE DERT DİNLEMEYE DEVAM EDİYOR

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, beraberindeki partililerle birlikte Sarıoğlan ve Akkışla ilçelerini ziyaret etti.

 İYİ PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ DURSUN ATAŞ, İLÇELERDE DERT DİNLEMEYE DEVAM EDİYOR
04 Ağustos 2022 - 14:56
 -İLÇELER KAN AĞLIYOR, VATANDAŞLAR GELECEKLERİNDEN ENDİŞELİ
-İLÇELER HER GEÇEN GÜN GERİYE GİDİYOR, VATANDAŞLAR SORUNLARLA BOĞUŞUYOR 
-VATANDAŞ BUNALMIŞ, BU İKTİDARDAN ARTIK UMUDUNU KESMİŞ! 
-SARAY SAKİNLERİNİN VATANDAŞIN HALİNDEN ANLADIĞI YOK, DEĞİŞİME, İYİ GÜNLERE AZ KALDI! 


İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, beraberindeki partililerle birlikte Sarıoğlan ve Akkışla ilçelerini ziyaret etti. Ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelen Ataş, ilçelerin her geçen gün geriye gittiğini, yaşanan ekonomik sıkıntılarla birlikte bu geriye gidişin korkutucu boyuta ulaştığını söyledi. İlçelerdeki nüfusun azalışa da dikkat çeken Ataş, "İlçeler kan ağlıyor. Vatandaşlar, geleceklerinden endişeli. Millet, artık sorun iktidarı AKP'den umudunu kesmiş. Yıllardır iktidarda olan, ama ülkeyi geriye götüren bu saray sakinlerinin vatandaşın halinden anladığı yok. Değişime, iyi günlere az kaldı" dedi. 

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Vatandaşları dinleyen Ataş, beraberindeki İl Başkanı Sebati Ataman ve parti yöneticileriyle bu kez de Sarıoğlan ve Akkışla ilçelerini ziyaret etti. 
İLÇELER HER GEÇEN GÜN GERİYE GİDİYOR, VATANDAŞLAR SORUNLARLA BOĞUŞUYOR 
İlçe teşkilatlarıyla bir araya gelen, görüş alışverişinde bulunan Milletvekili Ataş, ardından vatandaş ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. İlçelerin her geçen gün geriye gittiğini, insan sayısının azaldığını dile getiren Ataş, "İlçelerimiz ne yazık ki kaderine terk edilmiş. Unutulan ilçeler her geçen gün daha da geriye gidiyor. İnsanlar yerini, yurdunu terk etmek zorunda bırakılıyor. Şimdi artan ekonomik sıkıntılarla birlikte bu sorun tablosu daha da hızlı bir şekilde artıyor. İlçeler kan ağlıyor. İnsanlar geleceklerinden endişeli. Vatandaş, sağlıklı bir şekilde tarım yapamıyor, hayvancılık yapamıyor, yapsa bile kazanamıyor, sorunlarla boğuşuyor. " diye konuştu.
VATANDAŞ BUNALMIŞ, BU İKTİDARDAN ARTIK UMUDUNU KESMİŞ 
Sarıoğlan ilçesinde parti yöneticileriyle birlikte vatandaşları ziyaret ettiklerini dile getiren İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş," "Sarıoğlanlı hemşehrilerim de bunalmış. Vatandaşımız artık AKP iktidarından umudunu kesmiş. Yıllardır iktidarda olan ama ülkeyi geriye götüren bu saray sakinlerinin vatandaşın halinden anladığı yok. Vatandaşımız da artık bunun çok iyi farkında. AKP'nin gerçek yüzü apaçık ortada. Kötü durumda olan vatandaşımız seçimi, sonrasında da iyilerin iktidarını bekliyor. Yani ülkenin her alanda iyi olmasına az kaldı" dedi. 
DEĞİŞİME AZ KALDI! 
İYİ Parti İl Başkanı Sebati Ataman, Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Kazım Yücel ve beraberindeki partililerle Akkışla ilçesini de ziyaret eden İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, partisinin ilçe yöneticileriyle de bir araya geldi. Ataş, "Teşkilat mensuplarımız ile partimizin çalışmaları ve ülke gündemi üzerine istişarelerde bulunduk" şeklinde konuştu. 
Ataş, ilçe teşkilatında yaptığı görüşmelerin ardından Akkışla'da vatandaşları ziyaret etti, esnafı dinledi. 
"İl başkanımız ve yöneticilerimiz ile Akkışla esnafımızı ziyaret edip, vatandaşlarımızla muhabbet ettik" diyen Ataş, "Akkışlalı hemşehrilerimin de derdi çok. Ortada ise sabırdan öte başka çözüm yok. Vatandaşlar ulaşımdan eğitime, ekonomiye, zamlara, enflasyona kadar bir çok sorunla karşı karşıya. İlçeler unutulmuş. Desteklemeyen, hak ettikleri hizmeti alamayan, işe, aşa ulaşamayan vatandaşlarımız da bu unutulmuşluk nedeniyle büyük sıkıntı içinde. Ama değişime az kaldı. Türkiye, İYİ Parti iktidarında özlenen günlere kavuşacak" dedi. 
Diğer yandan İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, ilçelerde bazı taziye ziyaretleri de gerçekleştirerek, vatandaşların acılarını da paylaştı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum