İSMAİL ÖZBEK UYARDI: BU İŞ MİLİMETRİK HATAYI BİLE KABUL ETMEZ!

    Sektörün önde gelen isimlerinden, Özbekoğlu Cam Balkon Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Özbek, vatandaşları cam balkon konusunda bilgilendirdi. İsmail Özbek, "Cam balkon işi milimetrik hassasiyet isteyen bir iş. Aksi halde vatandaş büyük sorun yaşayabilir. Bu nedenle işi bilen ehil firmalar tercih edilmeli" dedi.

     İSMAİL ÖZBEK UYARDI: BU İŞ MİLİMETRİK HATAYI BİLE KABUL ETMEZ!
    18 Ağustos 2022 - 14:42 - Güncelleme: 18 Ağustos 2022 - 15:39
    ÖZBEKOĞLU CAM BALKON YÖNETİM KURULU BAŞKANI İSMAİL ÖZBEK'TEN SEKTÖR İLE İLGİLİ DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMALAR: BU İŞ MİLİMETRİK HATAYI BİLE KABUL ETMEZ

    Özbekoğlu Cam Balkon Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Özbek,  vatandaşları cam balkon konusunda bilgilendirdi.

    Kayseri'nin kalitesi ve güvenilirliği bakımından tercih edilen markalarından Özbekoğlu Cam Balkon firma sahibi İsmail Özbek, " Cam balkonlar estetik görüntüsü ile modern, fonksiyonel sistemlerdir bu yüzden yaptırırken azami dikkat edilmesi gerekir" dedi.  



    CAM BALKON VATANDAŞLARIN VAZGEÇİLMEZİ HALİNE GELDİ

    Özbekoğlu Cam Balkon Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Özbek,  cam balkonların, balkona estetik bir görünüm sunduğunu bununla birlikte baklona fonksiyonel özellikler kattığını kaydetti. Özbek, "Vatandaşlarımızın  dış hava koşullarından etkilenmeden dışarıdaki havanın ortamın tadını çıkartabilmesine imkan sunan cam balkon son dönemde vazgeçilmez hale gelmiştir. Cam balkon konutlarda, dış ortamın keyfini  her  mevsim kullanılabilir bir ayrıcalık tanımakta." dedi.



    YAĞMUR VE RÜZGARIN YALITIMINDA DA TERCİH EDİLMEKTE

    Cam Balkonların  ses ile birlikte izolasyonu sağlamasının aynı zamanda ısı yalıtımı yapması nedeniyle de sıklıkla tercih edildiğini kaydeden İsmail Özmek,  "Cam balkon bunlarlın yanısıra rüzgarı ve yağmuru da engeller. Özellikle rüzgar ve yağmurun yalıtımının gerçek manada yapabilmesi için cam balkonu marka ve işi bilen firmalara yaptırılması da çok önemli." dedi.



    MİLİMETRİK HASSASİYET İSTEYEN BİR İŞ

    Özbekoğlu Cam Balkon Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Özbek cam balkon sistemlerinin son derece  milimetrik hassasiyeti olan bir işçilik istediğini bunun için yetkili firma elemanlarının hakikaten bu işi bilen ehil kişiler olması gerektiğini belirtti. Özbek, "Cam balkon sistemi hassas bir sistemdir. Mililetrik hataları kabul etmez. Bu nedenle  hangi firma tarafından ve nasıl montaj yapılacağı çok önemli.  Ayrıca kullanılan malzemenin kalitesi de çok önemli" dedi. 

    Haber: AYAKLIGASTE.COM 


     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 1 Yorum