İSA GÜN GAZETCİLERİN BASIN BAYRAMINI KUTLADI

    Köşk Sosyete Pazarı işletmecisi genç işadamı İsa Gün, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada, kamu görevi üstlenen gazetecilerin Basın Bayramı'nı kutladı.

    İSA GÜN GAZETCİLERİN BASIN BAYRAMINI KUTLADI
    23 Temmuz 2021 - 23:07

    Köşk Sosyete Pazarı işletmecisi İsa Gün  24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada, kamu görevi üstlenen gazetecilerin Basın Bayramı'nı kutladı. 

    İsa Gün mesajında, ülkenin ve şehrin gelişimi, insanların aydınlatılması, konu hakkında bilgi sahibi olabilmesi ve kamuoyunda gerekli hassasiyetin oluşturulmasında basın sektörünün katkılarının  küçümsenemeyeceğini söyledi. 



    Köşk Sosyete Pazarı işletmecisi genç işadamı İsa Gün mesajında şu ifadelere yer verdi:
    "Tarafsız, objektif ifade etme ve haber alma özgürlüğü anlayışıyla etik kurallar içerisinde gazetecilik mesleğini yürüterek ilimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine katkı sunan yerel basınımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlarım. Kamu hizmeti niteliğinde yürüttükleri görevlerinin hassasiyetiyle bundan sonra da ilimize önemli katkılar sunmalarını diler, tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum