• Reklam

İSA GÜN'DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI: BİRLİK VE BAREBERLİĞİMİZİN SEMBOLÜ!

Köşk Sosyete Pazarı işletmecisi İsa Gün kurban bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Genç işadamı Gün, mesajında, Kurban Bayramı'nın Allah'a yakınlaşmak anlamında bir ibadet olduğunu ifade etti.

İSA GÜN'DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI: BİRLİK VE BAREBERLİĞİMİZİN SEMBOLÜ!
18 Temmuz 2021 - 16:54 - Güncelleme: 18 Temmuz 2021 - 17:14
Köşk Sosyete Pazarı işletmecisi İsa Gün kurban Kurban Bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada, başta Kayserili halkı olmak üzere, tüm İslam âleminin Kurban Bayramı'nı kutladığını söyledi 


Genç iş insanı İsa Gün mesajında şu ifadelere yer verdi: 


"Kurban Bayramı  bizleri Allah'a yakınlaşmaya vesile olan bu önemli ibadeti aynı zamanda bayram ruhuna uygun ihya etmeyi Rabbimiz hepimize nasip etsin. Kurban bayramı yakınlaşmaya vesiledir. Birlik ve beraberliğimizin adeta sembolü olan bayramlarımızdan birini daha yaşıyoruz. Allah birliğimizden, beraberliğimizden bizi alı koymasın. En büyük nimetlerimizden biri olan birlik ve beraberlik olgumuzun, geçtiğimiz süreçte yaşadığımız 15 Temmuz gibi bir hıyanette, böyle bir vahşilikte ne denli önemli olduğunu bariz bir şekilde gördük. Birlik ve beraberliğimizden ödün vermeden kenetlenerek ve bayramları da bu konuda fırsat bilerek yaşamalıyız. Bu vesile ile vatan için şehit düşen kahramanlarımızın aileleri ile gazilerimizin Kurban Bayramlarını da en içten dileklerimle kutluyorum" dedi. 

İsa Gün, Kurban Bayramı'na özel Köşk Sosyete Pazarı'nın pazartesi yani arefe günü de açık olacağını bir kez daha  hatırlattı.



KÖŞK SOSYETE BAYRAM ÖNCESİ PAZARTESİ GÜNÜ DE AÇIK OLACAK 

Köşk Sosyete Pazarı işletmecisi İsa Gün  Köşk Sosyete Pazarı'nın  bayrama özel olarak arefe günü açık olacağını kaydetti. İsa Gün, "Alışveriş merkezimiz, yarın yani arefe günü açık olacak. Bayramın 1. ve 2. günleri ise kapalı ve 3. gününden itibaren de normal olarak açık olacak ve müşterilerine hizmet vermeye devam edecek" dedi. 


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum