• Reklam

İSA GÜN'DEN GAZİLER GÜNÜ MESAJI: BU VATAN GAZİLERE MİNNETTAR

AK Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı İsa Gün,  19 Eylül Gaziler Günü  nedeniyle mesaj yayımladı. İsa Gün mesajında: "Bu vatanın vatan olmasında büyük emekleri olan canlarını feda etmeye hazır gazilerimizi minnetle anıyorum." dedi.

İSA GÜN'DEN GAZİLER GÜNÜ MESAJI: BU VATAN GAZİLERE MİNNETTAR
18 Eylül 2021 - 11:33 - Güncelleme: 18 Eylül 2021 - 12:18
İSA GÜN'DEN GAZİLER GÜNÜ MESAJI: BU VATAN GAZİLERE MİNNETTAR

AK Parti Melikgazi İlçe Teşkilatı Başkan Yardımcısı  İsa Gün, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle  mesaj yayımladı. İsa Gün mesajında: "Bu vatanın vatan olmasında büyük emekleri olan canlarını feda etmeye hazır gazilerimizi minnetle anıyorum." dedi. 
 
 İsa Gün şu ifadelere verdi:

"Gazilerimiz  olmaza bu vatan olmazdı. Cephelerde, savaşlarda vatan, millet, bayrak ve ezan uğruna göğsünü  kurşunlara karşı gelen şehitlerimizle birlikte  birlikte kahramanda mücadele eden  gazilerimize saygı, sevgilerimi ifade etmek istiyorum. Vatan gibi, din gibi, bayrak gibi, bağımsızlık gibi sahip olduğumuz en büyük değerlerden birisi olan birlik ve beraberlik duygumuzu da muhafaza ederek hatta daha da ziyadeleştirerek olmazsa olmaz olan vatanımızda daha güçlü ve sağlam bir yer edinmeliyiz. Dosta güven veren, düşmana korku salan ordumuzla, vatanı için adeta canını hiçe sayan milletimizle daha da yükselmeli, yücelmeli, ilerlemeliyiz  Bu cennet vatanı canları pahasına koruyan ve armağan eden kahraman gazilerimiz ile birlikte şehitlerimize borcumuzu, ülkemizi, vatanımızı daha çok sahiplenip gözeterek kısmen de olsa ödeyebiliriz. Bu önemli ve anlamlı gün olan Gaziler Günü vesilesiyle, bu duygu ve düşüncelerle Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehitlerimiz ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi tekrardan saygı, sevgi, minnet ve rahmetle anıyorum." 
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum