• Reklam
Reklam
Reklam

İSA GÜN'DEN 30 AĞUSTOS MESAJI

AK Parti Melikgazi İlçe Başkan Yardımcısı ve Köşk Sosyete işletmecisi İsa Gün 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı.

İSA GÜN'DEN 30 AĞUSTOS MESAJI
28 Ağustos 2022 - 12:25
AK Parti Melikgazi İlçe Başkan Yardımcısı ve Köşk Sosyete işletmecisi İsa Gün 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayınladı. İsa Gün mesajında, "30 Ağustos Zafer Bayramı,  tarihimize damgasını vurmuş eşsiz bir kahramanlık örneğidir." diye konuştu.

 İsa Gün 30 Ağustos mesajında şu ifadelere yer verdi:  

"Tarihi zaferlerle dolu aziz milletimiz ve şanlı ordumuzun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazandığı büyük zaferin 100. yıl dönümünü kutlamanın heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.  30 Ağustos Zafer Bayramı, tarihimize damgasını vurmuş eşsiz bir kahramanlık örneğidir. 26 Ağustos 1922 günü başlayan Başkomutanlık Meydan Savaşı ile vatan topraklarından düşmanın ayak izleri silinmiş ve Anadolu toprakları bizlere ebedi yurt olarak kazandırılmıştır.Milletimiz bu şanlı zaferle; milli hakimiyet, milli birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vermiş, hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini tüm dünyaya göstermiştir." 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum