• Reklam
Reklam
Reklam

İP İL BAŞKANI SEBATİ ATAMAN MHP'NİN 18 EYLÜL'DEKİ KAYSERİ MİTİNGİNİ ELEŞTİRDİ!

İP Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman partilerine yöneltilen eleştirilere cevap verdi. Sebati Ataman Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Teşkilatı'nın 18 Eylül'de Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştireceği mitingi de eleştirerek, "Bırakın 100 binlerin gelmesini, 18 Eylül’de meydanı kaplayan en büyük şey kaleye astığınız pankart olacaktır. " dedi.

İP İL BAŞKANI SEBATİ ATAMAN MHP'NİN 18 EYLÜL'DEKİ KAYSERİ MİTİNGİNİ ELEŞTİRDİ!
10 Eylül 2022 - 23:03 - Güncelleme: 10 Eylül 2022 - 23:23
 İP İl Başkanı Ataman şunları söyledi. 
Geçtiğimiz günlerde Mhp Kayseri Milletvekili Sayın Baki Ersoy katıldığı bir toplantıda ‘’Chp ya da İYİ Parti’nin Kayseri meydanında hiç miting yapmadığını, yaptığımız esnaf ziyaretlerinin de ayarlanmış olduğunu’’ iddia etmiş.

İYİ Partimiz kurulduğu günden itibaren her zaman esnafıyla, çiftçisiyle, genciyle ve emekçisiyle bir arada olmuş, bir arada olmaya da devam edecektir. Liderimiz, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener de 4 yıl gibi kısa bir süreye 3. kez Türkiye turu sığdırmış, ayak basmadığı ilçe neredeyse kalmamıştır. Çünkü partimizin misyonu milletiyle birlikte, milletiyle iç içe olma ilkeleri üzerine inşa edilmiştir.

Bu amaçlasizin de geçtiğimiz aylarda belirttiğiniz gibi artan hayat pahalılığı, açıklananın çok üzerinde olan enflasyon rakamları ve her gün gelen zamlarla beli bükülen milletimizin sesi olmak için sadece İYİ Parti Kayseri teşkilatları olarak sadece son 2 yılda 4000’in üzerinde esnaf ve vatandaşımızla bir araya geldik. Bu ziyaretlerimizi de açık bir şekilde basında ve sosyal medyalarımızda sürekli paylaştık, paylaşmaya da devam edeceğiz. İnanıyoruz ki milletimizin bağrından filizlenen mücadelemiz her zaman karşılığını bulacaktır. Çünkü İYİ Parti halkın içine çıkmaktan imtina edenlerden olmamıştır.

Ayrıca Sayın Ersoy’un Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in şehrimizde gerçekleştirdiği esnaf ziyaretiyle ittifaklarının el birliğiyle gerçekleştireceği mitingi şimdiden kıyaslama çabalarıda durumlarının vahametinin göstergesidir. Büyük ortağınız Akp’nin de desteğiyle şehrin dört bir yanına afişler asarak ve fabrika fabrika gezerek bindirilmiş kıtalarla mitinge adam toplama çabalarınız fayda vermeyecektir. 

Bırakın 100 binlerin gelmesini, 18 Eylül’de meydanı kaplayan en büyük şey kaleye astığınız pankart olacaktır. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum