• Reklam
Reklam
Reklam

İL BAŞKANI NARİN: 15 TEMMUZ MİLLİ GÖRÜŞÜN DURUŞUDUR

15 Temmuz Milli Görüşün Duruşudur Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Önder Narin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayımladı.

İL BAŞKANI NARİN: 15 TEMMUZ MİLLİ GÖRÜŞÜN DURUŞUDUR
14 Temmuz 2021 - 16:27 - Güncelleme: 14 Temmuz 2021 - 16:32
Önder Narin,   mesajında şu ifadelere yer verdi:

Hain darbe girişiminin yıldönümünde o geceyi yine içimizde hissediyoruz. Hangi siyasi parti ya da hangi görüşten olduğu farketmeksizinvatansız kalmamak için evlatsız , anasız, babasız , eşsiz kalanların gecesidir 15 Temmuz. Yıllardır Milli Görüş Hareketi olarak karşı çıktığımız ve yıllarca en çok hedefinde olduğumuz Fetö terör örgütü o gece milletin tokadını yemiştir. Dil din ırk ayrımı yapmadan herkesimden insanın sokaklarda olduğu o gece insanımız tüm dünyaya örnek olacak bir duruş sergilemiştir.
Aradan geçen dönem boyunca herkesin zihninde fetö ile yeterince mücadele edilip edilmediğine dair tereddütler vardır. Kimileri tarafından süreç bilinçli olarak sulandırılmış kimleri tarafından ise iftira aracına dönüştürülerek suistimal edilmiştir 
Her sene düzenlenen anma törenlerinin sadece bir partiye yada belli bir kesime maledilesi 15 Temmuz un ruhuna aykırıdır. Düzenlenen anma törenlerinde boy gösterenler yada davet edilenler sadece bir kesimden olunca, o törenler amacından uzak etkinlikler olarak kutlanmaktadır.



Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Gençlik Kollarımız 15 Temmuz günü saat 19.00 da Melikgazi Tiyatro salonunda Genel Merkezden gelecek misafirlerimiz ile birlikte istisnasız bütün halkımızın davetli olduğu bir program düzenleyecektir. Bu programa bütün halkımız davetlidir.
O gece Milli Duruş sergileyen, vatanına sahip çıkan ve bu uğurda bedel ödeyen 251 şehidimizi ve 2190 gazimizi saygıyla anıyorum. O gece bedeli ne olursa olsun bu bedeli ödemeye hazır milyonlarıda saygıyla selamlıyorum. O gece hain kalkışmanın içerisinde olan , buna sebep olan herkesi de lanetliyorum. O geceye kadar fetöden beslenip şimdilerde ise yarım ağız ile mesaj yayınlayanları ise kınıyorum. Biliniz ki bu millet aptal değil ve aslında kimin ne olduğunu çok iyi biliyor. Sadece günü geldiğinde atacağı tokadı bekliyor sabrediyor.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum