• Reklam
Reklam
Reklam

İL BAŞKANI BAKİ COŞKUN DERİN BİR GEÇİM BUNALIMI YAŞANMAKTA

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanlığı il divanında gündemi değerlendirdi ve hükümete yüklendi. Baki Coşkun, ülkede derin bir geçim bunalımı yaşandığını söyledi.

İL BAŞKANI BAKİ COŞKUN DERİN BİR GEÇİM BUNALIMI YAŞANMAKTA
01 Ekim 2021 - 16:45
Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun yaptığı açıklamada  zamların vatandaşların ortak sıkıntısı olduğunu vurguladı.

Coşkun, “Nisan ayında başlatmış olduğumuz Geçim İttifakı çalışmaları ile tüm teşkilat kademelerimiz sahaya çıktık ve birçok noktada standlar açtık. İlçe ve mahallelerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızın dertlerini dinledik. Ve şunu gördük ki vatandaşlarımız bir çıkış arıyor, işsizlik sorunu çeken genç kardeşlerimiz ile evine ekmek götürmekte zorlanan emekçi kardeşlerimizin dertleri ortak. Bu kriz sebebiyle ülkemizde hayatın her alanında derin bir geçim bunalımı yaşanmaktadır. Bu, emeği ile geçinen herkesin ortak bir derdi olmuştur. Bu dert, evlerde biten huzurun, kaynamayan tencerenin, ay sonu ödenemeyen faturaların, ağır vergilerin, hayat pahalılığının ve ekonomik talanın getirdiği geçim derdidir. Milletimizin her bir ferdi bu ortamda, günü kurtarmaya çalışırken, mevcut iktidarın yürüttüğü yandaşa var, millete yok ekonomisi, ülkemizi yaşanılamaz ve geçinilemez bir hale getirmiştir. Gıda fiyatlarındaki yükseliş bir tarafa kazandığı gelirinin günden güne eridiğini gören vatandaş bir Erbakan bekliyor. Ekonomiden, eğitime, adaletten, dış politikaya kadar her alanda bir çıkmazın içinde bulunan ülkemizin tek çıkış yolu ise bu salondan geçmektedir. Bizler üzerimizdeki yükün farkında olmak zorundayız çünkü bir inancımız var ve Hakk’ın hakim olduğu Adil bir düzen kurmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Baki Coşkun, “Bizler vatandaşlarımız için güzel hizmetler yapmaya gayret ediyoruz. Yaptığımız çalışmaları küçümsemeyeceğiz. Saadet iktidarının Kayserimizin en ücra köşelerinde bulunan bir mahallesinden bir sokağından geçtiğini unutmayacağız. 25 yıldan bu yana hep övünerek anlattığımız Refah-Yol hükümetinin yapı taşlarının bu salonlardaki inançlı kadroların mahalle mahalle, sokak sokak gezerek Adil Düzeni anlatmaları neticesinde kurulduğunu unutmayacağız. Bir de şunu unutmayalım ki burada herkes kendi imtihanını veriyor yaptığımız her çalışma Adil Düzenin kurulması yolunda bizlerin vermiş olduğu imtihanın bir parçasıdır. Biz inanıyoruz ki Cenabı Hak yaptığımız çalışmaları misliyle bereketlendirecektir.” dedi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum