• Reklam

HÜLYA DOĞAN'DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMASI

Kayseri futbol kamuoyunun da yakından tanıdığı isim olan ve Türkiye genelinde ilk kadın amatör spor kulübü başkanı iş insanı Hülya Doğan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıldönümü dolayısıyla açıklama yaptı

HÜLYA DOĞAN'DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMASI
28 Ekim 2022 - 11:01
 Kayseri futbol kamuoyunun da yakından tanıdığı isim olan ve Türkiye genelinde ilk kadın amatör spor kulübü başkanı İş İnsanı Hülya Doğan   29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yıldönümü dolayısıyla açıklama yaptı.. 

Yakamoz Temizlik Şirketi sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı da olan Hülya Doğan mesajında, , “29 Ekim’de tüm dünyaya egemenliğin kayıtsız şartsız millette olduğunu ilan ettik bundan 99 yıl önce. Bugün de aynı kararlılıktayız. Cumhuriyet’in 100. yılına doğru giderken bu mutluluğu ve sevinci paylaşıyoruz” dedi.


Yakamoz Temizlik Şirketi sahibi ve Yönetim Kurulu Başkanı da olan Hülya Doğan , 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.  Doğan,  Cumhuriyet’in 99 yaşında olduğunu hatırlatarak, 100. yılına büyük bir heyecanla ulaşmayı beklediklerini kaydetti.

Hülya Doğan şöyle devam etti: "Bundan 99 yıl önce Türk milleti onca zorluk ve yokluk içerisinde bir savaş verdi. Canıyla, kanıyla vatanını korudu, düşmanın mermisine karşı göğsünü siper etti. Cumhuriyet’imizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk öncülüğünde Türk milleti, kutlu ve büyük bir mücadeleyle, birlik ve beraberlik sayesinde Cumhuriyet’i kurdu. Atatürk, ‘Cumhuriyet en büyük eserimdir’ demişti. Bu en büyük eser, Türk milletinin yapısına karakterine en uygun bir idare sistemidir. Geleceğin güvencesi ve teminatıdır. Ülkemiz günümüz şartlarına gelirken kolay ulaşmamıştır, Türk milleti genciyle yaşlısıyla türlü fedakarlıklarla el ele vererek bugünün Türkiye’sinin temelini atmıştır.   Bu duygularla Cumhuriyet’imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan kılan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyor, tüm milletimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı içtenlikle kutluyorum.”

Haber: Ayaklıgaste.com 

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum