HASGÜL, MAZLUMDER'DE KONUŞTU

    MAZLUMDER Kayseri Şubesinin 2 ay boyunca devam edecek olan insan hakları seminerlerinin bu haftaki konuğu SGK İl Müdürü Hacı Ali Hasgül oldu.

    HASGÜL, MAZLUMDER'DE KONUŞTU
    23 Ocak 2023 - 12:18
    Yoğun bir katılım ve meraklı sorularla canlı bir atmosferde geçen seminerde SGK İl Müdürü Hasgül, merak edilen birçok konuya detaylı cevaplar vererek güzel bilgilendirmelerde bulundu.

    İş yeri açma, işçi çalıştırma, işten çıkarma ve işten çıkma, ücretsiz izin, işsizlik maaşı alma, SGK ile eczaneler ve özel sağlık kurumları arasındaki ilişkiler, yabancı uyruklu olanların çalışma ve çalıştırma şartları, okula devam edip sanayide çalışan çırakların ücret ve sigorta durumları, EYT’'liler için yapılan son düzenlemeler dahil sosyal güvenlikle ilgili birçok  konuda izahatlarda bulunup merak edilen konularla ilgili sorulara da açıklayıcı cevaplar veren Hasgül, programa ilgiden oldukça memnun kaldı.

    MAZLUMDER Şube Başkanı Ahmet Taş, sunuculuğunu Adnan Evsen'in yaptığı insan hakları seminerine katılanlara teşekkür etti. Taş, SGK İl Müdürü Hasgül'e davetlerine icabet ve verdiği güzel bilgiler için teşekkür etti. Hasgül'de ihtiyaç ve davet durumunda her daim sivil kurumların yanında olacağını bildirdi.
     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum