GÜNEŞ'TEN DENİZ ÇAĞAN'A ZİYARET

    Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Güneş, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanlığı’na seçilen Deniz Çağan’a tebrik ziyaretinde bulundu.

    GÜNEŞ'TEN DENİZ ÇAĞAN'A ZİYARET
    23 Eylül 2021 - 17:39

    Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Güneş, yapılan genel kurulun ardından Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanlığına seçilen Deniz Çağan’ı ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundular. 
    Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Abdulkadir Güneş, “Deniz Çağan kardeşimin Yozgatlılar Federasyonu başkanı seçilmesinden dolayı ziyarete geldik. Kendisini tebrik ederim. Bu görevler parayla,pulla yapılan işler değildir. Bunlar fahri görevler ve bunu yaparken de hem maddi hem de manevi fedakarlık ister. İnsanlar federasyon başkanımız diye maddi ve manevi taleplerini iletirler. Kendisinin medeni c esaret gösterip yaptığı için teşekkür ederim. Deniz bey başkan olmasa bile Yozgatlıları sever. Bizimde her ne kadar köyümüz Kayseri’de olsa da Yozgat’a yakın ve akrabalıklarımız, dostluklarımız var. Üzerimize düğen bir şey olursa yapmaya hazırız. Tekrardan hayırlı olsun” dedi. 
    Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan, “Sizin ziyaretiniz bizim için çok önemli. Yozgat Kayseri’ye en yakın illerden bir tanesidir. Yozgatlılarla olan istişarelerinizi ilişkilerinizi kuvvetli olduğunu biliyorum. Kayseri’de de Yozgat’ın değeri çiftçilikte de farklı. Çünkü Kayseri’nin ve Türkiye’nin en büyük şeker fabrikalarından bir tanesinin en büyük desteklerinden birisi Yozgat Boğazlıyan şeker fabrikasıdır. Bizlerde ziraat odası başkanımızın başarılı işlerine şahidiz. Aradığınızda ya tarlada ya da başka bir çiftçinin yanında oluyor. Mutlaka bir işin içerisinde sayın başkanım oluyor. Başkanımızın da dediği gibi STK,dernek temsilcisi olmak gerçekten zor. Kocasinan bölgesi geniş ve çiftçinin yoğun olduğu bir bölgedir. Bundan sonraki süreçte hem Kayseri’de yaşayan Yozgatlı çiftçilerimiz, hem de Boğazlıyan ve Yozgat’ta ikamet eden çiftçilerimizle sizleri bir araya getirip, talep ve sorunlara çözüm bulmak isteriz. Ziyaretiniz için çok teşekkür ederim” diye konuştu. 
     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum