GÜMÜŞ VE SUNKUR AİLELERİNİN EN MUTLU GÜNÜ

    Sunkur ve Gümüş Aileleri en mutlu günlerinden birini yaşadı. Sunkur ailesinin oğulları Yasin Sunkur, ve Gümüş ailesinin kızları Duygu Gümüş, evliliğe ilk adımlarını attı. Genç çift önceki akşam düzenlenen törenle nişanlandı.

    GÜMÜŞ VE SUNKUR AİLELERİNİN EN MUTLU GÜNÜ
    22 Mart 2023 - 08:48 - Güncelleme: 22 Mart 2023 - 12:13
    Nişan törenleri yapıldı

    Sunkur ve Gümüş Aileleri  en mutlu günlerinden birini yaşadı. Sunkur ailesinin oğulları Yasin Sunkur, ve Gümüş ailesinin kızları Duygu Gümüş, evliliğe ilk adımlarını attı. Genç çift önceki akşam düzenlenen törenle nişanlandı.



    Talas Masal Düğün ve Balo Salonu'nda gerçekleştirilen Nişan Törenine ise müstakbel gelin adayı Duygu Gümüş'ün yakınları ile müstakbel damat adayı Yasin Sunkur'un yakınları katıldı.



    Genç çitftin nişan yüzükleri ise Yasin Sunkur'un dayısı  gazeteci Mustafa Duran tarafından takıldı.  Mustafa Duran nişan töreninde genç çifte bir ömür mutluluklar diledi. 




    Sunkur ve Gümüş çiftini bu mutlu günlerinde; Yasin'in anne-babası, kardeşi, anneannesi, babannesi, dayıları, amcası Ömer Sunkur,  teyzesi,  ve gelin adayı Duygu'nun  kardeşleri, annesi teyzeleri dayaları ve amcaları, ve mesai arkadaşları yalnız bırakmadı.



    Nişan törenin açılışı ise Damat ve gelinin dansı ile başladı

      
    Masal Düğün salonunda gerçekleştirilen Nişan töreninde ise damat ve gelin doyasıya eğlenirken yakınları ve mesai arkadaşları da bu mutluluklarına eşlik ettiler.



    Bizlerde AYAKLIGASTE.COM ailesi olarak bu Duygu ve Yasin çiftinin nişan törenlerini tebrik ediyor  bir ömür mutluluklar diliyor ve bu mutluluklarinin daim olmasını temenni ediyoruz.




    Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM 

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum