• Reklam
Reklam
Reklam

GÖREVDEN ALINAN İL MÜDÜRÜ AYHAN TELTİK'İN EŞİ AYŞEGÜL TELTİK'TEN DİKKAT ÇEKEN YORUM: ALLAH'A HAVALE EDİYORUM!

Dün flaş bir kararla görevden alınan Kayseri Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik'in eşi Ayşegül Teltik görevden alınma ile ilgili ilginç bir yorum yaptı. Ayşegül Teltik, "Hiçbir zaman ne bizim nede kendi başını eğdirecek hiçbir yola sapmadı şükürler olsun.. Alınma sebebine gelince de Allah'a havale ediyorum" dedi.

GÖREVDEN ALINAN İL MÜDÜRÜ AYHAN TELTİK'İN EŞİ AYŞEGÜL TELTİK'TEN DİKKAT ÇEKEN YORUM: ALLAH'A HAVALE EDİYORUM!
27 Ocak 2023 - 10:55 - Güncelleme: 27 Ocak 2023 - 11:02
Dün flaş bir kararla görevden alınan Kayseri Milli Eğitim Müdürü Ayhan Teltik'in eşi Ayşegül Teltik görevden alınma ile ilgili ilginç bir yorum yaptı. Ayşegül Teltik, "Hiçbir zaman ne bizim nede kendi başını eğdirecek hiçbir yola sapmadı şükürler olsun.. Alınma sebebine gelince de Allah'a havale ediyorum"  dedi. 

Ayşegül Teltik, AYAKLIGASTE.COM'da yayınlanan "İl Müdürü Ayhan Teltik'in veda mesajı" başlıklı haberine sosyal medya üzerinden bir yorum ekledi.  Eşinin görevden alınmasına tepki gösteren Ayşegül Teltik, "Alınma sebebine gelince de Allah'a havale ediyorum" dedi.

İşte Ayhan Teltik'in eşi Ayşegül Teltik'in o yorumu:

"Sevgili eşimin bana ve çocuklarıma her zaman söylediği şey , hayır yapmak sadece para ile değildir canlılara iyi davranmak da büyük bir hayırdır. kimsenin kalbini kırmayın üzmeyin der.Ben ve çocuklarım eşimle her zaman gurur duyuyoruz . Hiçbir zaman ne bizim nede kendi başını eğdirecek hiçbir yola sapmadı şükürler olsun.. Alınma sebebine gelince de Allah'a havale ediyorum .eşimin kıymetli öğretmenlere ne kadar değer verdiğini herkes bilir. Hatta değil öğretmenlere tüm canlılara çok çok değer verir.. Değer vermediği tek şey canlılara zulüm yapan insanlara değer vermez. O yüzden de.................." 

İşte Ayşegül Teltik'in  instagramda yaptığı o  paylaşım: 



Haber: Mustafa Duran /  AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • avane ihsan
    10 ay önce
    kumpascı ayhan sahte evraklar ve fetöye yardım yataklık yaptığına dair evraklar cumhurbaşkanımıza ulaştı ve görevden alındı.