• Reklam
Reklam
Reklam

GÖNÜLLÜ KURULUŞLAR KIZILAY da BAYRAMLAŞTI

Şehrimizde, ülkemizde olduğu gibi Kurban Bayramı dünyanın dört bir köşesinde Müslümanların yaşadığı her yerde Coşku ile idrak edildi.

GÖNÜLLÜ KURULUŞLAR KIZILAY da BAYRAMLAŞTI
17 Temmuz 2022 - 13:29
Hacca gidenlerin kutsal topraklarda Hacı olup kurbanlarını kesmenin coşkusunu yaşadığı, diğer Müslümanların da kurban kesebilenlerin kurbanlarını  kestiği bağış kurbanların yurt içindeki  ve dışındaki Mazlumlara ulaştırıldığı, Cami merkezlerinde,  geniş Meydan ve alanlarda coşkuyla Bayram namazlarının kılınıp, bayramlaşma törenlerinin yapıldığı Kurban Bayramı, Müslümanlar arasında Barış, kardeşlik ve dayanışmanın yaşanmasına vesile oldu.
 Kayseri gönüllü kültür kuruluşları Platformu üye kurumlarının katılımı ile bayramın 3. günü Kızılay şubesi Meydan okburcu iletişim merkezinde bayramlaştılar.
Kardeşlik ortamının hakim olduğu programda konuşan Gönül kuruşlar Başkanı Ahmet Taş, katılımcıların,Kurumların ve İslam ümmetinin bayramını tebrik ederek,  Bayramın insanlığa Hayır ve bereket kardeşlik getirmesini dilediğini bildirdi.
Taş konuşmasının devamında başta Müslüman coğrafyalar olmak üzere, Türkiye ve Dünya'da yaşanan sıkıntılar hakkında bilgiler verdi. Türkiye'de faaliyet gösteren Hayır kurumlarının bayramda yurt içinde ve dışında yaptıkları Hayır çalışmalarından övgü ile bahseden Taş, Hayır Elçiliği olan bu faaliyetlere Emek verenleri tebrik ettiğini bildirdi.
Gönüllü kuruluşların bayramlaşma programının yapıldığı 3. bayram günü Platformumuza bağlı Vakıf, Dernek ve Sendikalarımızda  farklı saatlerde  üyeleri ile birlikte bayramlaşma programları yaptılar.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum