• Reklam
Reklam
Reklam

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI DOĞAN BEKİN'DEN İL BAŞKANI NARİN'E ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Parti çalışmaları için Kayseri'ye gelen Yeniden Refah Partisi Dış İlişkiler Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin İl Başkanı Önder Narin'e övgü dolu sözler sarf etti.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI DOĞAN BEKİN'DEN İL BAŞKANI NARİN'E ÖVGÜ DOLU SÖZLER
11 Eylül 2022 - 16:45
 Yeniden Refah Partisi Dış İlişkiler Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin İl Başkanı Önder Narin'e övgü dolu sözler sarf etti. Bekin, "Önder Başkanımızın Kayseri'deki çalışmaları takdire şayan. Maşallah genel merkez gibi bir parti teşkilat merkezi yapmış ve bu güzel ortamda bizler basın toplantısı düzenliyoruz." dedi. 

Parti çalışmaları için Kayseri'ye gelen  Yeniden Refah Partisi Dış İlişkiler Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin Kayseri İl Başkanlığın da basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Kayseri İl sorumlusu  Selçuk Geyveli ve İl Başkanı Önder Narin ile çok sayıda parti yöneticisi de katıldı.  

Türkiye gündemini ve son siyasi gelişmeleri değerlendiren Doğan Bekin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Yunanistan'a yönelik "Bir gece ansısızın geliriz" çıkışını yanlış olduğunu ifade etti. Ekonomik gelişmeleri değerlendirdi. Bekin,   ülkenin iç ve dış borçlarına ilişkin kötü bir tablo ile karşı karşıya olduğunu kaydeden Bekin, tek çarenin ise Yeniden Refah Partisi iktidarı olduğunu söyledi. 

"5 ilçe başkanının görevden alınması öyle büyütülecek bir olay dadeğildir."

Kayseri'de geçtiğimiz günlerde yaşanan görevden almalarla ilgili bir soru üzerine Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin, "Bu bir hizmet yarışıdır. O arkadaşlar İl Teşkilatımızın bilgisi ve kararları doğrultusunda görevden alınmışlardır. Yeniden Refah Partisi iktidarın en önemli alternatifi bir siyasi partidir. Böylesine güçlü bir konuma sahip bir partide illaki böylesine gelişmeler yaşanacaktır. 5 ilçe başkanın görevden alınması olayı da öyle büyütülecek bir olay değildir" dedi. 

İL BAŞKANI NARİN'E ÖVGÜ DOLU SÖZLER

Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin, Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanı Önder Narin'in Kayseri'de başarılı bir çalışma yürüttüğünü de kaydederek, övgü dolu sözler sarfetti. Bekin, "il Başkanımız maşallah bakın genel merkez gibi bir parti teşkilatı binası tahsis ettirmiş. Önder Başkanın özverili çalışmaları parti genel merkezi tarafından da takdirle karşılanmakta Başkanımıza Kayseri'deki bu güzel çalışmaları için ayrıca teşekkür ediyoruz" dedi.



Haber: Mustafa Duran / AYAKLIGASTE.COM 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum