• Reklam
Reklam
Reklam

GENÇLİĞİN İLACI YAZ ETKİNLİKLERİNDE

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Kayseri Şubesi her yaz düzenlediği “Yaz Etkinliği” öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleştiriyor.

GENÇLİĞİN İLACI YAZ ETKİNLİKLERİNDE
01 Temmuz 2022 - 10:11
Velilerden tam not alan etkinliklere memnuniyetlerini “ Her yaz gönderiyoruz. Bu yaz da göndereceğiz. Çocuğumuz hem eğleniyor hem de dini bilgilerini alıyor. Ahlaki yönden de çocukta etkinlik sonunda birçok gelişme görüyoruz. ”diye belirtti.

BU ÇALIŞMA YENİ NESİLLERİN BESMELESİDİR

Yaz etkinlikleri çalışmalarını düzenleyen AGD Kayseri Şube Başkanı Metin AYDINÖZÜ “Her yıl onlarca gencimizle yaptığımız bu çalışma yeni nesillerin besmelesidir. Niçin yapıyoruz bu çalışmayı? Sosyal faaliyet olsun ya da yazı boş geçirmeyelim diye değil Müslümanca yaşamak isteyenlerin sayısı artsın diye. Allah-u Teala çocukları bize Müslüman olarak veriyor, her doğan çocuk İslam fıtratı üzere doğar. İşte o çocuk fıtratına aykırı yaşamasın, ateşe koşmasın diye bu çalışmayı yapmak mecburiyetindeyiz. Yaz Etkinliklerinde her derste bir hap halinde gencimize ulaştıracağız. Gençliğin buhranının tek ilacı Hz.Ali gibi, Hz. Ömer gibi yetişmeleridir. Yaz etkinliklerinde onlara gerçek örneklerini göstereceğiz Allah’ın izniyle.” diyerek çalışmalarının önemine değindi.

VELİLER MEMNUN; “YAZ-ET SONUNDA MEYVELERİNİ ALIYORUZ”

Çocuklarını her yaz gönderdiğini belirten veliler “Her yaz gönderiyoruz. Bu yaz da göndereceğiz. Çocuğumuz hem eğleniyor hem de dini bilgilerini alıyor. Ahlaki yönden de çocukta etkinlik sonunda birçok gelişme görüyoruz. Tam anlamıyla yaz etkinlikleri sonunda meyvelerini almış oluyoruz.” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum