Gençlerin tercihi Genç Refah

    Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları son dönemlerde dikkat çeken çalışmalara imza atıyor. Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Başkanı Genç Osman Gündüz: "Önümüzdeki ilk seçimde altı milyon gencin oy kullanacağı düşünüldüğünde seçimde gençlerin sonucu belirleyici bir rol oynayacağı aşikar" dedi.

    Gençlerin tercihi Genç Refah
    21 Mayıs 2022 - 10:20
    Altı milyon genç seçmen demek %12 yi bulan bir oy oranı demektir. Durum böyle olunca da yaklaşan seçimlerle ilgili çalışmalarda ve söylemlerde gençler ön plana çıkmaktadır. Peki 'Z' kuşağı olarak tabir edilen genç seçmenlerin eğilimi hangi yönde olamaktadır ve gençler siyasilerde nelere dikkat ediyor?

    Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları son dönemlerde dikkat çeken çalışmalara imza atıyor. Neredeyse her ilçede her hafta stand kuran Yeniden Refah Partisi Kayseri teşkilatı GençRefah olarakta meydanlarda yerini alıyor.

    Standları şenlik havasında geçen Refahlı Gençlerin çalışmaları özellikle gençler tarafından ilgiyle takip ediliyor. Stand başında bazen saz bazen gitar dinletisi sunan gençler hem üye kaydı yapıyor hem de dans edip şarkı söylüyorlar.

    Çalışmaları hakkında bilgi veren Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları Başkanı Genç Osman Gündüz şu açıklamaları yaptı “ Türkiye nin belkide en genç Genel Başkanı na , en genç İl Başkanı na , en genç İlçe Başkanına sahip olan partimizin birçoğu da genç teşkilat mensuplarından oluşuyor. Bunu hem büyük kongremizde hemde il ve ilçe kongrelerimizde görebilirsiniz. Bunun yansımasını da sahada çok rahat görebiliyoruz. Altmış yetmiş yaşındaki siyasetçiler gençleri tavlamak için siyasi söylemlerde bulunduğunda bunu genç seçmen anlıyor ve kendisine inandırıcı gelmiyor fakat Genel Başkanımız gibi genç liderler z kuşağında daha inandırıcı ve ikna edici oluyor. Diğer siyasiler yapmacık ve tutarsız gelirken bizim liderimiz onlara samimi geliyor. İl Başkanımız Sn Önder Narin in destekleri ve olurlarıyla da bizler çalışmalarımızda daha doğal ve gençlere yönelik faaliyette bulunuyoruz. Gençleri anlıyor taleplerini biliyoruz. Onları partimizi daha yakından tanımaya ve görev almaya davet ediyoruz. Kuşak ayrımı yapmadan , bir isme bir tabire bağlı kalmadan bütün gençler bizim ve bizim geleceğimiz diyoruz. Onlara inanıyor , güveniyor hak olan yolda destekliyoruz. Yapacağımız bütün çalışmalara davet ediyor , kendinize be bize güvenin diyoruz" dedi.
     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum