• Reklam
Reklam
Reklam

GENÇ İŞADAMI İSA GÜN'DEN DİKKAT ÇEKEN 15 TEMMUZ MESAJI: BAYRAĞIN İNMEYECEĞİ VATANIN BÖLÜNEMEYECEĞİ BİR KEZ DAHA ISPATLANMIŞTIR

Köşk Sosyete Pazarı işletme sahibi Genç işadamı İsa Gün 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayınladı. İsa Gün; "Devletimize ve milletimize karşı 15 Temmuz 2016 yılında başlatılan menfur darbe girişimi, aziz milletimizin destansı direnişiyle etkisiz hale getirilmiştir 15 Temmuz gecesi vatan hainlerine öyle bir ders verildi ki bayrağın inmeyeceği vatanın bölünmeyeceği bir kez daha ıspatlandı" dedi.

GENÇ İŞADAMI İSA GÜN'DEN DİKKAT ÇEKEN 15 TEMMUZ MESAJI: BAYRAĞIN İNMEYECEĞİ VATANIN BÖLÜNEMEYECEĞİ BİR KEZ DAHA ISPATLANMIŞTIR
15 Temmuz 2021 - 09:46 - Güncelleme: 16 Temmuz 2021 - 09:57
Köşk Sosyete Pazarı işletme sahibi Genç işadamı İsa Gün   15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayınladı. İsa Gün; "Devletimize ve milletimize karşı 15 Temmuz 2016 yılında başlatılan menfur darbe girişimi, aziz milletimizin destansı direnişiyle etkisiz hale getirilmiştir" dedi. 



Genç İşadamı İsa Gün'ün dikkat çeken 15 Temmuz açıklaması ise şöyle: 

"Takvim yaprakları 15 Temmuz 2016'yı gösterdiğinde, Türkiye'yi karanlığa gömmek isteyen inlerinde yıllarca sinsice bekleyen darbeci hain teröristler, Aziz şehitlerimizin canlarıyla ve kahraman gazilerimizin kanlarıyla, büyük ve onurlu mücadeleleri ile kurtardıkları kutsal vatan toprakları bir kez daha alçakça saldırıya uğradı.  Aziz ve Asil Türk milleti. 251 vatandaşımızın şehit, 2193 vatandaşımızın gazi olduğu 15 Temmuz gecesi, Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ülkesine, devletine, demokrasisine, anayasal düzene ve özgürlüğüne bağlılığını, aydınlık bir gelecek idealinden asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya haykıran asil milletimizin yazdığı kahramanlık destanı ile hüsrana uğramıştır. 15 Temmuz da Türk Milleti'nin varlığına, istikbaline ve inançlarına darbe vurmak isteyenlere karşı gövdesini siper ederek gösterdikleri kahramanlıkla adlarını tarihe yazdıran şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anarken, vatanına ve bağımsızlığına sahip çıkan aziz Milletimizi saygıyla selamlıyorum" ifadelerine yer verdi.

Haber: Mustafa Duran

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum