GENÇ BAŞKAN ÇEVRİM'DEN BAŞKENT ÇIKARMASI: GENEL BAŞKAN DESTİCİ İLE GÖRÜŞTÜ

    Türkiye'nin en genç ilçe başkanı ünüvanına sahip olan Büyük Birlik Partisi Hacılar İlçe Başkanı Musa Çevrim ve Yönetim Kurulu Üyeleri Genel Merkez'i ziyaret etti Genel Başkan Mustafa Destici ile görüştü. Musa Çevrim Genel Başkan Destici ile Kayseri ile ilgili istişarede bulundu.

    GENÇ BAŞKAN ÇEVRİM'DEN BAŞKENT ÇIKARMASI: GENEL BAŞKAN DESTİCİ İLE GÖRÜŞTÜ
    21 Ekim 2021 - 12:53 - Güncelleme: 21 Ekim 2021 - 12:58
    Ankara’da Büyük Birlik Partisi  (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici ile görüşen Çevrim, çalışmaları ve projeleri ile alakalı genel başkana bilgi verdi. Genel Başkan Mustafa Destici,” Partimiz saha çalışmalarında vatandaşlar ile her zaman iç içe olacağını ülkemizin gelecek hedeflerine emin adımlarla yürümesinde hareketimizin büyük rol oynayacağını” belirtti. Çalışmalarımızdan dolayı ayrıca bizleri tebrik edip başarılarımızın devamını diledi. Genel Başkan Yardımcımız Ali Keser ise çalışmalarımıza devam etmemizi hareketimizin millet için siyaset yapan bir hareket olduğunu belirtti.



    Alperen Ocak’ları Genel Başkanı Samet Bağcıya ayrıca gençlik ile alakalı projelerimizden bahsettik. Samet Bağcı  Alperen ocaklarının gençlere rol model olması adına sportif ve kültürel faaliyetlerin artırılması lise ve üniversitelerde başarılı öğrencilere maddi manevi destek olunması gerektiğini belirtti.
     Ziyarete Büyük Birlik Partisi Hacılar İlçe Başkanı Musa Çevrim, Büyük Birlik Partisi İl Sekreteri Yahya Büyüksimitçi, Büyük Birlik Partisi Hacılar İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Atakan Sancak ve Murat Özer’de katıldı.

    Haber: Mustafa Duran
     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum