• Reklam
Reklam
Reklam

Gelecek Partisinde Seçim Seferberliği

Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilli seçimlerinin 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılması kararının Resmi Gazetede yayınlanması ardından Gelecek Partisinde yaşanan yoğunluk ve hummalı çalışma dikkatlerden kaçmıyor.

Gelecek Partisinde Seçim Seferberliği
18 Mart 2023 - 22:56
62,63 ve 64. Dönem Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Ahmet Davutoğlu ve arkadaşları tarafından 2019 yılının Aralık ayında kurulan Gelecek Partisinde seçim tarihinin belli olması sonrası yaşanan hareketlilik dikkat çekiyor. 
Gelecek Partisi Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün ve Seçim Koordinasyon Merkezinde görevli hukukçu kurmayları süreci en iyi şekilde yürütebilmek için adeta zaman mefhumu tanımaksızın çalışmalarını sürdürüyor. Bir yandan aday adaylığı aşamasında çok sayıdaki başvuruların eksiksiz alınması, ilgili komisyonların teşkili ve değerlendirme süreçleri,  diğer taraftan ise sandık müşahitlerinin tespitinden hukuki prosedürlerin il ve ilçe teşkilatlarınca nasıl yerine getirileceğine dair uyguladıkları eğitim programlarıyla dikkat çeken Gelecek Partisi SKM-Seçim Koordinasyon Kurulu- üyeleri bu performanslarının seçim sonuçlarının kesinleşeceği Mayıs ayı sonuna  kadar hız kesmeden devam edeceğini belirtiyorlar.
Gelecek Partisi Genel Merkezinde oluşturulan stratejik çalışma ofislerinde bir sürekli bir araya gelen Ayhan Sefer Üstün Başkanlığındaki kurmay hukukçu ekip ve diğer SKM yetkililerinin, gecenin geç saatlerine kadar mesai verdikleri faaliyetlerini büyük bir titizlikle yürüttükleri gözleniyor.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum