GAZETECİLERDEN -9 DERECEDE KAPI ARALIĞINDA 30 DAKİKA RÖTARLI YAPILAN TOPLANTIYA TEPKİ!

    AK Parti il Başkanı Şaban Çopuroğlu'nun bugün gerçekleştirdiği basın toplantısında yaşanan bazı olumsuzluklar gazetecilerin tepkisine neden oldu.

    GAZETECİLERDEN -9 DERECEDE KAPI ARALIĞINDA 30 DAKİKA RÖTARLI YAPILAN TOPLANTIYA TEPKİ!
    24 Ocak 2022 - 20:38 - Güncelleme: 24 Ocak 2022 - 20:54
    AK Parti Kayseri İl Başkanlığı'nın bina girişindeki kapı aralığında -9 derecede düenlenen ve yarım saat geciken toplantıda İl Başkanı  Şaban Çopuroğlu, gazetecilerin tepkisiyle karşılaştı.

    Toplantının gecikmesi üzerine  gazeteci İlter Sağırsoy,  "Bu soğukta gazetecileri bekletmek ve bu kapı girişi aralığında buz gibi havada, basın toplantısı yapmak uygun mu ? Bakın gazeteci arkadaşlar kabanlı, paltolu ve şapkalarını dahi çıkaramamışlar, soğuktan. Bu uygun mu sizce, basının size gösterdiği saygı karşılığı bu mudur, bu arkadaşlar bunu mu hak ediyor"  dedi.  İlter Sağırsoy'un  sözlerine karşın, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, "Biz öyle düşünmüyoruz, isterseniz takip etmeyebilirsiniz" diye cevap verdi.



    Karşılıklı diyalog sonrasında bazı gazeteciler " -9  derecede kapı aralığında  basın toplantısı düzenlenmesini, insani çalışma şartlarına göre uygun görmeyerek toplantıdan ayrıldı.

     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum