FUTBOL'DA KADIN DAYANIŞMASI: HÜLYA BAŞKAN'DAN GÖZBAŞI'NA DESTEK

    Kayseri'de futbolun içinde olan ve Kayseri futbol kamuoyunun da yakından tanıdığı isimlerden birisi olan, Türkiye genelinde ilk kadın amatör spor kulübü başkanı iş insanı Hülya Doğan'dan Kayserispor'a ve başkan Gözbaşı'na destek çağrısı geldi.

    FUTBOL'DA KADIN DAYANIŞMASI: HÜLYA BAŞKAN'DAN GÖZBAŞI'NA DESTEK
    20 Kasım 2022 - 16:47
    Kayseri'de futbolun içinde olan ve  Kayseri futbol kamuoyunun da yakından tanıdığı isimlerden birisi  olan, Türkiye genelinde ilk kadın amatör spor kulübü başkanı iş insanı Hülya Doğan'dan Kayserispor'a ve başkan Gözbaşı'na destek çağrısı geldi. 



    FUTBOL'DA KADIN DAYANIŞMASI: HÜLYA BAŞKAN'DAN GÖZBAŞI'NA DESTEK

    Futbolda Kayseri'nin tanınmış isimlerinden Hülya Doğan'dan Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı'na destek. Kayserispor'un Konyaspor maçı s,onrası açıklamalarda bulunan Berna Gözbaşı "Benden artık bu kadar" diyerek ekonomik manada sıkıntılı bir sürece girdiklerini söylemişti. Bunun üzerine Gözbaşı gibi futbolun içinde olan ve  Kayseri futbol kamuoyunun da yakından tanıdığı isim olan ve Türkiye genelinde ilk kadın amatör spor kulübü başkanı iş insanı Hülya Doğan'dan destek çağrısı geldi. 

    FUTBOLDA KADIN DAYANIŞMASI

    İş İnsanı Hülya Doğan; Kayserispor başkanı Berna Gözbaşı'na verilen sözlerin tutulmaması gerektiğini söyledi ve Kayserisor'un desteklenmesi gerektiğini kaydetti.   

    Haber: AYAKLIGASTE.COM

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum