FERİDUN ÖZTAŞ'TAN SEMA KARAOĞLU'NA SERT CEVAP: HEYKELE SAHİP ÇIKTIĞINIZ KADAR KADINA SAHİP ÇIKMIYORSUNUZ!

    Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Sekreteri Feridun Öztaş Sema Karaoğlu'na sert cevap: Feridun Öztaş, "Heykele sahip çıktıkları kadar kadına sahip çıkmayan ve her platformda bu ülkenin değerlerine dil uzatanlar Balıkesir de de olsa Kayseri de de olsa aynı zihniyettir." dedi.

    FERİDUN ÖZTAŞ'TAN SEMA KARAOĞLU'NA SERT CEVAP: HEYKELE SAHİP ÇIKTIĞINIZ KADAR KADINA SAHİP ÇIKMIYORSUNUZ!
    13 Eylül 2021 - 22:47 - Güncelleme: 13 Eylül 2021 - 22:58
    Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Sekreteri Feridun Öztaş  Sema Karaoğlu'na yönelik yaptığı basın açıklamasında  şu ifadelere yer verdi:

    "Geçtiğimiz günlerde Balıkesir in Edremit ilçesinde yaşanan olaylarla ilgili İl Başkanımız Önder Narin in açıklamalarına bugün CHP zihniyetinden bir cevap gelmiştir. İl Başkanımız Önder Narin i hedef alan açıklamaların hiçbir kısmında yaşanan olaylarla ilgili bir yorum bulunmamaktadır. İl Başkanımıza yönelik gerçek dışı ifadelerin yer aldığı açıklama hedef çarpıtmadan başka bir anlam ifade etmemektedir. Açıklamalarında olaya dair hiçbir eleştirinin olmaması sukut ikrardandır anlamı taşımaktadır.

    Heykele sahip çıktıkları kadar kadına sahip çıkmayan ve her platformda bu ülkenin değerlerine dil uzatanlar Balıkesir de de olsa Kayseri de de olsa aynı zihniyettir. İşlerine geldikleri zaman Merkez Bankasını eleştiren , Afganistan daki kadınları gündemine taşıyan hemen hemen her konuda ülke gümdemini değerlendirenler nedense bu konuda Kayseri dışında olduğu gerekçesiyle başlarını kuma gömmüşlerdir.Balıkesir de yaşanan olay bu zihniyetin dışa vurumudur. Gereken imkanlar ve koşullar Kayseri de olduğu vakit farklı bir davranış bunlardan beklenemez.

    İl Başkanımızı Kayseri de yaşanan utanç verici bir olayda kadınları savunmamakla eleştirenler kuruluş amacı ve faaliyeti kadınlar olan kendi derneklerine baksınlar.Yargıya intikal etmiş ve hiçbir zaman tasvip etmeyeceğimiz bu olayda kendileri mağdur kadınlara sahip çıktılarda bizmi görmedik.

    Yeniden Refah Partisi Hanım Kollarımız kimlerle işbirliği halinde olup bu ülkenin kadınlarına faydalı hizmetler yapacağını gayet iyi bilmektedir ve bu yönde çalışmalarına devam etmektedir. 

    Atatürk ü sürekli olarak istismar eden anlayışher platformda bu konuyu sömürmekten geri durmamıştır. İpotek altına aldıklarını düşündükleri Atatürk sevgisi de kadın hakları savunuculuğu gibi tek kutupludur. İktidarı kutuplaştırmakla suçlayanlar asıl kutuplaştırmayı kendilerinin yaptıklarının farkında değillerdir. 

    CHP ve uzantılarının zihniyetlerini yakın geçmişte bizler çok iyi gördük. Yaşananlar hala hafızalarımızda. Yaşanan olaylara tepki vermek yerine laf kalabalığı yapmak bu zihniyetin hala devam ettiğini göstermektedir. İl Başkanımıza yönelik eleştirileri asla kabul etmiyor dernek başkanlarının faaliyetleri ile gündeme gelmesini ümit ediyoruz. Sizin siyasete olan ilginizi biliyor, il başkanınıza olan eleştirilerinizi duyuyor, kendinizi nerede görmek istediğinizi anlıyoruz. Lakin bu çıkışları şimdi değil kongrenize yakın zamanda yapmanızı sizin için faydalı buluyoruz."



     
     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum