• Reklam
Reklam
Reklam

EROL BEDİR: KURUMLARDAKİ YÖNETİCİLER İÇİNDE MAHKEMEDE AKLANAN TEK KİŞİ BENİM!

Kayserispor eski başkanı Dr.  Erol Bedir, Erciyes Anadolu Holding Ceo’su Alpaslan Baki Ertekin’in yaptığı açıklamaların sadece bir kısmının alıntı yapılarak, sosyal medyada kullanılması üzerine bir açıklama yaptı. Kayserispor eski Başkanı Erol Bedir: " Kayseri’deki tüm kurum ve kuruluşlardaki yöneticiler arasında hakkındaki tüm iddialara ilişkin, her türlü şantaj tehdit ve yalanlara rağmen, mahkemede aklanan tek kişi benim” dedi. 

EROL BEDİR: KURUMLARDAKİ YÖNETİCİLER İÇİNDE MAHKEMEDE AKLANAN TEK KİŞİ BENİM!
21 Haziran 2022 - 20:48 - Güncelleme: 21 Haziran 2022 - 21:33
EROL BEDİR: KURUMLARDAKİ YÖNETİCİLER İÇİNDE MAHKEMEDE AKLANAN TEK KİŞİ BENİM

Kayserispor eski başkanı Dr.  Erol Bedir, Erciyes Anadolu Holding Ceo’su Alpaslan Baki Ertekin’in yaptığı açıklamaların sadece bir kısmının alıntı yapılarak, sosyal medyada kullanılması üzerine bir açıklama yaptı.

Kayserispor eski başkanı işinsanı Erol Bedir, “ Kayseri’deki tüm kurum ve kuruluşlardaki yöneticiler arasında hakkındaki tüm iddialar ilişkin, her türlü şantaj tehdit ve yalanlara rağmen, mahkemede aklanan tek kişi benim” dedi. 

ALPASLAN BAKİ ERTEKİN:  AMACIM ASLA EROL BEDİR'İ YA DA BİR BAŞKASINI TÖHMET ALTINDA BIRAKMAK OLAMAZ

Erciyes Anadolu Holding Ceo’su  Alpaslan Baki Ertekin’in bu sözlerinin, bir kısmının alıntı yapılarak sosyal medyada paylaşılması haksız yorumlara neden oldu. Bu durum üzerine görüşlerine başvurulan Erciyes Anadolu Holding ceo’su ve yönetim kurul üyesi Alphaslan Baki Ertekin “asla Erol Bedir beyi veya bir başkasını töhmet altında bırakmak gibi bir amacım olamaz, doğru da değil'' dedi.

BEDİR: HER TÜRLÜ YALAN ŞANTAJ YALAN VE BASKILARA RAĞMEN BELGELERİ İLE TEK TEK CEVAP VERDİM

Kayserispor’un eski başkanı Erol Bedir  bu gelişmeler sonrasında, “Ben Kayseri'deki kurum ve kuruluşlarda yöneticilik yapanlar arasında, her türlü şantaj yalan ve baskılara rağmen hakkımdaki tüm iddialara tek tek belgeleriyle cevap verdim. Ve Kayseri deki tüm bu kurum ve kuruluşlardaki yöneticiler arasında hakkındaki iddialar açısından mahkemelerde aklanan tek kişi benim“ dedi.



İyi Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş ve CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın iddialarına ilişkin cevap veren Erciyes Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin Kent Türk Ana Haber Bültenine Telefonla bağlanarak yaptığı açıklamanın 'İroni' kısmının bazı sosyal medya hesaplarında farklı yerlere çekilmek istendiğini belirtti. 



İste Alpaslan Baki Ertekin'in sosyal medya hesabından da paylaştığı o açıklaması:


 
İYİ PARTİLİ DURSUN ATAŞ VE CHP'Lİ ÇETİN ARIK'IN TBMM'DE YAPTIKLARI KONUŞMALARINA CEO ERTEKİN BASIN TOPLANTISIYLA CEVAP VERDİ


Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki,  Ertekin,  İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş ve CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık'ın TBMM'de yaptıkları konuşmaların  ardından  her iki milletvekilinin açıklamasına basın toplantısıyla cevap  verdi.

Ertekin'in iki milletvekilinin iddialarına karşılık, Kayserispor eski Başkanı Erol Bedir ve şimdiki Başkanı açıklama yapmaya davet etti.



Bunun üzerine ilk açıklama Erol Bedir'den geldi:

Önce eski Kayserispor Başkanı Erol Bedir açıklama yaparak son iki senede her türlü tehdit baskı ve yalan haberlere rağmen Kayseri'deki tüm kamu kurum ve kuruluşlarında yönetici olarak bulunan isimler arasında mahkemede aklanan tek ismin kendisi olduğunu söyledi.

Erol Bedir'in bu açıklamalarının ardından İyi Partili Dursun Ataş açıklama yaptı: Ben Erol Bedir'i kasdetmedim! 


Kayserispor eski Başkanı Erol Bedir'in bu açıklamalarının ardından  İYİ Partili Kayseri Milletvekili Dursun ATAŞ, açıklama yaptı ve "Ben ne Bedir ne de Kayserispor hakkında tek cümle etmedim, etmem de." dedi.

Çetin Arık'tanda da açıklama geldi: 


CHP milletvekili Arık da  "Konuyu çarpıtıp bizi Kayserispor taraftarıyla ve sevenleriyle karşı karşıya getirme kurnazlığına gitti ama kimse ona inanmadı. O Erdoğan ailesinin başında bulunduğu vakflara para aktarmaya devam edeceğiz diyor, onun miktarını da açıklasın. Ama kaçamazlar bunların hepsinin hesabını  bir sene sonra soracğız" dedi.

İŞTE O AÇIKLAMA VE SONRASINDA YAŞANANLAR;



Haber: Mustafa Duran / AYAKLIGASTE.COM

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum