• Reklam
Reklam
Reklam

EROL BEDİR'DEN KAYSERİSPOR'A REKOR LOCA ÜCRETİ: 2.5 YILLIK LOCA İÇİN 18.6 MİLYON TL!

Özel Dünyam Hastanesi sahibi ve aynı zamanda Kayserispor'un önceki dönem başkanı Erol Bedir, Kayserispor tarihinin en pahalı loca ücretini ödedi Erol Bedir Kayserispor'a 2.5 sezonluk loca ücreti için 1 milyon dolarlık alacağından vazgeçti.

EROL BEDİR'DEN KAYSERİSPOR'A REKOR LOCA ÜCRETİ: 2.5 YILLIK LOCA İÇİN 18.6 MİLYON TL!
25 Aralık 2022 - 22:06 - Güncelleme: 25 Aralık 2022 - 22:19
EROL BEDİR KAYSERİSPOR'DA 2.5 YILLIK LOCA İÇİN 18 MİLYON TL ÖDEDİ!   

KAYSERİSPOR TARİHİN EN PAHALI LOCA ÜCRETİ

Özel Dünyam Hastanesi sahibi ve aynı zamanda Kayserispor'un önceki dönem başkanı  Erol Bedir, Kayserispor tarihinin en pahalı loca ücretini ödedi.  Erol Bedir Kayserispor'a 2.5 sezonluk loca ücreti için 3-4 yıl önce 4.2 milyon TL  olan ve o tarihde yaklaşık  1 milyon dolar yani bugünün parası ile 18.6 milyon TL'lik alacağından vazgeçti.

KAYSERİSPOR TARİHİNDE REKOR

Erol Bedir Kayserispor Kulübü Başkanlığı'ndan ayrıldığında şahsi ve ailesine ait alacaklarını da  bağışlamıştı.   Kayserispor'un önceki dönem başkanı Erol Bedir, şirket olarak alacağı olan  3 -4 yıl öncesinin 4,2 milyon TL'lik kısmıyla  ( 2019 yılı döviz kuruna göre 1 milyon Dolar  yani bugünün parası ile 18.6 milyon TL ediyor. )  yasal zorunluk nedeniyle Kayserispor'un tarihinde sattığı  (Her locanın parası alınıyorsa) en pahalı locasını satın alarak alarak Kayserispora da ekenomik manada ciddi bir kolaylık sağladı ve en pahalı loca ücretini ödeyen eski başkan olarak ta tarihe geçti. 

Haber: Mustafa DURAN / AYAKLIGASTE.COM

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum