• Reklam
Reklam
Reklam

ERHAN ÖZHAN "ADALETİN YÜCELMEDİĞİ YERDE ZULÜM YÜKSELİR"

İYİ Parti Bünyan İlçe Başkanı ve Aynı zamanda Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Erhan ÖZHAN, dün akşam Regaip Kandili Vesilesi İle Bünyan Hamidiye Camiinde Kur’an Tilaveti ve Mevlidi Şerif okunmasının ardından Sinan ATEŞ’in manevi hatırasının yaşatılması adına bir program düzenledi.

ERHAN ÖZHAN "ADALETİN YÜCELMEDİĞİ YERDE ZULÜM YÜKSELİR"
27 Ocak 2023 - 13:53
Ankara’da uğradığı silahlı saldırı sonucu vefat eden Doç. Dr. Sinan ATEŞ anısına İYİ Parti Bünyan İlçe Başkanlığı tarafından Hamidiye Camii'nde anma programı düzenlendi. Regaip Kandili vesilesiyle Bünyan Hamidiye Camiinde Kur’an Tilaveti ve Mevlidi Şerif okutulmasının ardından İYİ Parti İlçe Başkanlığı tarafından ilçe halkına kandil simidi ve lokum ikramında bulunuldu.

İYİ Parti Bünyan İlçe Başkanı ve Kayseri Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Erhan ÖZHAN, program sonrası yaptığı açıklamada; “Sinan ATEŞ’İN manevi hatırasının yaşatılması ve ruhunun şad olması için duada ve ikramlarda bulunulduğunu, programın bir diğer maksadının ise Sinan Ateş için adalet arayışına katkı sunmak olduğunu” ifade etti.

ÖZHAN yaptığı açıklamada “Adaletin yücelmediği yerde, zulmün yükseleceğini; adaletin yücelmesi için de Sinan Ateş’in katillerinin yakalanarak hukuk önünde hesap vermesi gerektiğini” belirtti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum