ERCİYESİN EFELERİ GALATASARAY HDI SİGORTA'YA KENDİ EVİNDE 3-1 YENİLDİ

    AXA Sigorta Efeler Ligi Metin Görgün Sezonu'nun 9. Haftasında Develi Belediyespor Kayseri Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel ve Yahyalı Kaymakamı Mehmet Kaya’nın da katılımı ile kendi evindeki mücadelede Galatasaray HDI Sigorta’ya 3-1 yenildi.

    ERCİYESİN EFELERİ GALATASARAY HDI SİGORTA'YA KENDİ EVİNDE 3-1 YENİLDİ
    23 Kasım 2022 - 15:13
     Kıran kırana geçen setlerde heyecan dolu anları Develililerle birlikte yaşayan Kayseri Valimiz Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Emrah Karayel Develililerin takımlarına verdikleri destekten ve coşkularından dolayı tebriklerini iletti.
    Kayseri Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve AK Parti Kayseri Milletvekilimiz İsmail Emrah Karayel ve Yahyalı Kaymakamı Mehmet Kaya’ya Develi Belediyespor’a desteklerinden  dolayı teşekkür  Develi Belediye Başkanı ve Develi Belediyespor Voleybol Kulübü Başkanı Mehmet Cabbar “Galatasaray HDI Sigorta gibi güçlü bir rakibe karşı canla başla mücadele eden takımımız maalesef çekişmeli geçen setlerde gülen taraf olmadı. Ama her şeye rağmen maçın başından sonuna kadar heyecanları, tezahüratları ve dualarıyla takımımıza destek olan kıymetli hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum. Takımımızın baş antrenörlüğüne getirilen Aykut Lale ile inşallah bundan sonraki maçlarımızda galibiyetler alacağımıza inanıyorum.  Ayrıca takımımızın resmi sponsoru Öksüt Madencilik başta olmak üzere Sportech, Kıyga Group, Yenisey ve System Hospital’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum