• Reklam

ERCİYES MOTO FEST BAŞLADI

Erciyes Motosiklet Festivalibeşinci kez festival ateşinin yanması ile başladı. Türkiye’nin dört bir yanından motosiklet tutkunları Erciyes Dağı’nda bir araya geldi.

ERCİYES MOTO FEST BAŞLADI
27 Ağustos 2022 - 11:37
 Kayseri Erciyes A.Ş. destekleri ile Kayseri’deki gönüllü motosiklet kulüpleri tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilenErciyesMotoFest bu yıl beşinci kez düzenleniyor. 
Vestel, Aytemiz, Motul, Spor Moto, KTM ve Lodos Enerji’nin destek verdiğiMotosiklet FestivaliErciyes Dağı’nın 2 bin 200 metresindeki Tekir Yaylası’nda bulunan çadır&karavan kamp alanında yapılıyor. 
Türkiye’nin dört bir yanından binlerce demir atlıyı zirvede bir araya getiren festivalin ilk günükamp ateşinin yanması ile başladı. Motosiklet tutkunları çeşitli müzik gruplarının sahne performansları ile doyasıya eğlendi. 
Motosiklet oyunları, şovlar, yarışmalar gibi çeşitli faaliyetlerin yapıldığı organizasyonda klasik otomobil, off-road ve vosvosaraçlarda sergilendi. 
Festivalin ikinci gününde kültür ve tarih turları, Moto-cross yarışları da yapılacak Türkiye motosiklet akrobasi şampiyonu ve ünlü motor şovmeni Birkan Polat da heyecan verici bir gösteri sergileyecek.Erciyes’te bir araya gelen olan motosikletçiler kortej sürüşü ile şehir turu attıktan sonra tekerleri Kayseri Cumhuriyet Meydanı istikametinden tekrar festival alanına çevirecek. 
Festival Programı ise şöyle:
27 Ağustos Cumartesi
12:00 - 14:00 Motocross Yarışları
16:00 - 18:00 Şehir Kortej Sürüşü
18:00 - 19:00 Birkan Polat Akrobasi Gösterisi
20:00 - 20:30 Kamp Ateşinin Yakılması 
20:30 - 22:30 Random Konseri
22:30 - 00:00 Plaket - Kapanış

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum