ERBAKAN: TÜM AMBARGOLARA RAHMEN TÜRKİYE'NİN 81İLİNDE 900 İLÇESİNDE VARIZ!

    Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Partimizin 3. Yılında tüm yok saymalara, medya ambargolarına ve anket manipülasyonlarına rağmenHakkari’mizden Çanakkale’mize, Sinop’umuzdan Antalya’mıza ülkemizin her köşesini ahlak ve maneviyatın ‘Hilali’, bereketin ve kalkınmanın ‘Başağı’ ile bezenmiş tabelalarımız ve bayraklarımız 81 il ve 900’den fazla ilçemizi kuşatmış durumdadır. " dedi.

    ERBAKAN: TÜM AMBARGOLARA RAHMEN TÜRKİYE'NİN 81İLİNDE 900 İLÇESİNDE VARIZ!
    21 Kasım 2021 - 14:04
    Erbakan partisinin 3. Kuruluş yıldönümünde konuştu:
    ‘Tüm ambargolara rağmen 81 il ve 900’den fazla ilçede varız’

    Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "Partimizin 3. Yılında tüm yok saymalara, medya ambargolarına ve anket manipülasyonlarına rağmenHakkari’mizden Çanakkale’mize, Sinop’umuzdan Antalya’mıza ülkemizin her köşesini ahlak ve maneviyatın ‘Hilali’,  bereketin ve kalkınmanın  ‘Başağı’ ile bezenmiş tabelalarımız ve bayraklarımız 81 il ve 900’den fazla ilçemizi kuşatmış durumdadır. " dedi.

    Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Beşiktaş'ta MKM'de düzenlenen ve insan selinin salonun dışına taştığı partisinin 3. kuruluş yıldönümü programında yaptığı konuşmada “Şu anda 200 bine yakın resmi üyemiz ve 50 bine yakın sandık başmüşahitimiz ile Yeniden Refah Partimiz,  Türkiye siyasetinin her geçen gün hızla büyüyen gücü ve parlayan yıldızı haline gelmiş durumdadır.” İfadelerini kullandı.
    ‘Sadece eleştiren değil çözüm de ortaya koyan siyaset anlayışı ile hareket ettik’
    ‘Yeniden Refah Partisi olarak sadece eleştiren değil, Milli Görüş zihniyetiyle çözümü açıkça ortaya koyan bir siyaset anlayışıyla hareket ettik.’ Diyen Erbakansözlerine şöyle devam etti:  “ Ekonomik krizden, İstanbul Sözleşmesi’nin yol açtığı sosyal sorunlara, işsizlikten, eğitimde yaşanan sıkıntılara, Kıbrıs’tan, Akdeniz’de karşı karşıya olduğumuz tehlikelere kadar birçok konuda,  doğruya gönül rahatlığıyla doğru, yanlışa da kararlılıkla yanlış diyerek düşüncelerimizi aziz Milletimiz’le paylaştık. Bugüne kadar partimiz tarafından ortaya konulan;  “Milli Kaynak Paketleri” kitabımız,  “81 İlimize Yüzlerce Refah Projesi” kitabımız,  “Biz Türkiye’yi Biliyoruz” ve “Rantsal Değil, Kentsel Dönüşüm” kitaplarımız başta olmak üzere,  hazırladığımız tüm projeleri titiz çalışmalarla hazırladık ve tüm milletimizle  paylaştık.Bunlara ilaveten, partimizin “gölge kabinesi” olarak adlandırabileceğimiz  “Milli Siyaset Kurullarımız”  iktidarımızın ilk 100 gününde tüm bakanlıklarda hangi icraatları gerçekleştireceğimizi ortaya koyacak kitaplarımızı hazırlamaktalar.
    Bu yolun çok uzun ve meşakkatli olduğunu bilerek yola çıktık
    Milli Görüş Hareketinin 1969'da Konya'da başlatıldığını hatırlatan Erbakan, 
    "Necmettin Erbakan, 2011'de son nefesini verene kadar istikametten sapmadan bu hak dava uğrunda mücadele etti. Bizler de merhum Erbakan hocamızdan almış olduğumuz o şuurla aynı hak dava uğrunda milli görüş sancağını taşımak üzere açılarından saptırmadan, istikametinden ayırmadan o şanlı sancağı taşımak üzere 3 sene evvel 23 Kasım 2018'de 99 kurucumuzun imzasıyla Yeniden Refah Partimizi resmen kurduk ve Türk siyasi hayatına kazandırdık. Elbette ki Yeniden Refah Partimizi kurarken karşılaşacağımız zorlukları çok iyi biliyorduk. Bu yolun çok uzun, meşakkatli ve çileli bir yol olduğunu çok iyi biliyorduk. Yeniden Refah Partimizi kurarken ikinci 40 yıl hareketini başlatırken merhum liderimizin 'Eğer biz inanır ve çalışırsak Allah bize yardım eder. Allah bize yardım ederse kimse bize galip gelemez' sözüne kulak vererek yola çıktık." Şeklinde konuştu.
    ‘Tüm ezilenler ve mazlumlar için biz varız diyerek yola çıktık"
    Erbakan, bir kurtuluş ümidi, bir ses, bir sada bekleyen, İslam alemine ve tüm mazlumlara, 'Üzülmeyin, yese düşmeyin, yola çıktık, geliyoruz' diye haykırdıklarını dile getirerek, "Milletimiz için biz varız. Tüm ezilenler ve tüm mazlumlar için biz varız diyerek yola çıktık ve yine ilk günden itibaren en gür sedayla haykırdığımız gibi biz bu yola çıkarken dış güçlere, holding patronlarına, medya patronlarına, sermaye sahiplerine güvenerek çıkmadık. Biz bu yola çıkarken önce Allah'a sonra da bu aziz millete güvenerek yola çıktık" dedi.
    Hakkı üstün tutan siyaset anlayışı güdüyoruz
    Milli Görüş davasını layıkıyla temsil edeceklerini vurgulayan Fatih Erbakan, şunları kaydetti:
    "Milli Görüşün açılarından bir derecelik dahi sapma olmadan dosdoğru istikamet üzerinde yürüyeceğiz. Biz hakkı üstün tutan siyaset anlayışını benimseyeceğiz. Dünyacı değil ahiret öncelikli siyaset anlayışını benimseyeceğiz. Materyalist değil, maneviyatçı siyaset anlayışını benimseyeceğiz. Nefse esareti esas alan değil, nefis terbiyesini esas alan siyaset anlayışını benimseyeceğiz. Biz makam ve rakam siyaseti gütmeyeceğiz. Biz Allah rızasını kazanma siyasetini takip edeceğiz dedik. Reel politik yapmayacağız, dava siyaseti uygulayacağız dedik. Sadece eleştiren değil, aynı zamanda çözüm üreten siyaset yapacağız. Sadece teşhis yapan değil, aynı zamanda tedaviyi de ortaya koyan siyaset yapacağız dedik.
    Gençlerin ön planda olduğu bir partiyiz
    Gençlerin önceleyen bir parti olduklarını dile getiren Erbakan“Aradan geçen 3 senenin sonunda geldiğimiz noktada Yeniden Refah Partimizin bütün Türkiye genelinde yüz binlerce inanmış dava eriyle, teşkilat mensubuyla çalışan, sorunlara çözüm üreten, milletimizin derdine derman olmak için gayret gösteren, karış karış Anadolu'yu gezen, dinamik, diri, canlı bir teşkilat haline gelmiş olmanın haklı mutluluğunu ve bahtiyarlığını yaşıyoruz." İfadelerini kullandı.
     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum