• Reklam
Reklam
Reklam

Engel Atlama Balkan Şampiyonası 2022

07 – 11 Eylül 2022 tarihlerinde Romanya Vlasia’da düzenlenen Binicilik Engel Atlama Balkan Şampiyonası’nda Türkiye beş altın ve dört gümüş madalya kazandı.

Engel Atlama Balkan Şampiyonası 2022
13 Eylül 2022 - 17:25
Balkan Şampiyonası’na Türk Sporcuları Damga Vurdu
07 – 11 Eylül 2022 tarihlerinde Romanya Vlasia’da düzenlenen Binicilik Engel Atlama Balkan Şampiyonası’nda Türkiye beş altın ve dört gümüş madalya kazandı. Arnavutluk, Bulgaristan, Güney Kıbrıs, Kuzey Makedonya, Romanya, Sırbistan, Yunanistan ve Türkiye’den katılan sporcu ve atlarının kıyasıya mücadele ettiği dört gün boyunca Yıldız, Genç, Ümit, ve Kadın Biniciler kategorilerinde Türk Milli takımları ve Ferdi Sporcuları üstün performans sergilediler.

 Yıldız Biniciler Kategorisinde Alin Yazıcı, Kayra Artam, Mahmut Kaan Doğan ve Mayra Su Mete’ den oluşan Milli Takımımız Gümüş Madalya kazandı. Mahmut Kaan Doğan ve atı Contendro Brugo Ferdi Balkan Şampiyonu ile Altın Madalya ve Alin Yazıcı Celine isimli atı ile Ferdi Gümüş Madalya kazandı.

Genç Biniciler Kategorisinde Burak Alparslan, Ceren Ertöz, Duru Ersoy ve Selim Kerim Gürdoğan’dan oluşan Milli Takımımız Altın Madalya kazandı. Burak Alparslan ve atı Kelibia Z Ferdi Balkan Şampiyonu ile Altın Madalya ve Ceren Ertöz Cash It isimli atı ile Ferdi Gümüş Madalya kazandı.

 Ümit Biniciler Kategorisinde Alara Öney, Aygül Melis Köprülü, Eda Bozanoğlu ve Eylül Naz Akgün’den oluşan Milli Takımımız Gümüş Madalya kazandı.

Kadın Biniciler Katerorisinde Ayşen Ege Kunt, Lyn Nil Özgün, Nil Özvanlıgil ve Sim Halulu’dan oluşan Milli Takımımız Altın Madalya kazandı. Nil Özvanlıgil ve atı Firocco Ferdi Balkan Şampiyonu ile Altın Madalya kazandı.

 Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Sayın Hasan Engin Tuncer ve Genel Sekreter Sayın Hatice Bilun Biber’in de aralarında bulunduğu Balkan ülke temsilcilerinin yanı sıra, yarışmaları Avrupa Binicilik Federasyonu ve Uluslararası Binicilik Federasyonu temsilcileri de heyecanla izlediler ve ödül törenlerine iştirak ettiler.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum