• Reklam
Reklam
Reklam

EMİN GÜNENÇ KUSURSUZ KİRACI DİZİSİ İLE SEVENLERİYLE BULUŞUYOR..

Emin Günenç ; MF Yapım imzalı 30 Ağustos Salı günü Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşacak ve başrollerinde Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’nün yer aldığı Kusursuz Kiracı Dizisi ile sevenleriyle buluşuyor.

EMİN GÜNENÇ KUSURSUZ KİRACI DİZİSİ İLE SEVENLERİYLE BULUŞUYOR..
28 Ağustos 2022 - 22:30
GÜNENÇ , ''SERNARYOYU İLK OKUĞUMDA ÇOK HEYECANLANDIM.''

''Senaryoyu öncelikle bir izleyici gözüyle okuduğumda çok heyecanlandım. Bir apartmanda insanlar arasında ki gizli ilişkileri ve gizemli olayları konu alıyor. Ben komiser Burhan karakterini canlandırıyorum. En kısa özetle izleyicileri büyük sürprizler bekliyor diyebilirim. Oynadığım karakter ile Mona ve (Dilan Deniz ) Yakup (Serkay Tütüncü) ile esrarengiz olaylara şahitlik edeceğiz.’’ İfadesini kullandı.

Dizi’nin yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan’ın oturduğu ve  dizi yazar Nermin Yıldırım’a ait ''Ev'' romanındaki ''Evi Yak'' öyküsünden hareketle kaleme alınıyor. Dizi oyuncuları arasında Dilan Çiçek Deniz, Serkay Tütüncü, Melisa Döngel, Özlem Tokaslan, Ruhi Sarı, Beyti Engin, Deniz Cengiz, Umut Kurt, Nilsu Yılmaz, Rami Narin, Ümmü Putgül, Alptekin Serdengeçti, Şirin Öten, Hasan Şahintürk, Rüçhan Çalışkur ve Bennu Yıldırımlar yer alıyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum