EĞİTİM GÜCÜ SEN'DEN ANITKABİR ZİYARETİ

    Eğitim ve Bilim Gücü Dayanışma Sendikası (Eğitim Gücü Sen) 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün huzurundaydı.

    EĞİTİM GÜCÜ SEN'DEN ANITKABİR ZİYARETİ
    24 Kasım 2022 - 16:20
    Bu anlamlı günde, Anıtkabir ziyaretinde Eğitim Gücü Sen Genel Başkanı Oğuz Özat'a Yönetim Kurulu Üyeleri, Ankara İl Yönetimi ve sendika üyeleri eşlik etti. Genel Başkan Oğuz Özat beraberindeki sendikamız yöneticileri ile Aslanlı Yol'dan yürüyerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine geldi. Özat'ın mozoleye çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. 
    Daha sonra Misakımilli Kulesine geçen Özat, Anıtkabir Özel Defterine şunları yazdı :

    “Başöğretmen, Ulu Önder, Ebedi Lider Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK,

    Toplumumuza ve geleceğimize ışık tutan öğretmenlerimizin '24 Kasım Öğretmenler Günü' vesilesiyle huzurlarınızdayız.

        Eğitim neferleri olarak,  Cumhuriyeti emanet ettiğiniz gençlerimizin Cumhuriyet ilke ve değerlerine bağlı iyi birer birey ve iyi birer vatandaş olarak yetişmeleri için yüz yıl önce yaktığınız meşalenin ışığında ve bilimin yol göstericiliğinde durmadan çalışmaya, üretmeye; “Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır.” düsturuyla güçlü bir şeklide görevimizi yerine getirme gayreti içindeyiz. 

        Aziz Atatürk,

        TBMM tarafından size sunulan ve ebediyen koruyacağımız “Başöğretmen” unvanınızın verilmesi ve Millet Mektepleri’nin açılışı sebebiyle kutladığımız 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle huzurunuzda olmaktan sonsuz kıvançlıyız.

     

    FACEBOOK YORUMLAR

    YORUMLAR

    • 0 Yorum