• Reklam
Reklam
Reklam

DURSUN ATAŞ; ÇÜRÜMEYE TERK EDİLEN KAMU BİNALARI YURT OLSUN!

İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, öğrencilerin yurt sorununa dikkat çekmeye devam ediyor. Kayseri'de atıl vaziyette bulunan kamu binalarını gündeme taşıyan Ataş, "Milyarlarca lira harcayarak saray yapıp, saraylarda yaşayanlar halkın dertlerini görmezden gelmeye devam ediyor. Bari atıl halde bulunan kamu binalarını değerlendirin ve öğrencilerin kullanımına sunun" dedi.

DURSUN ATAŞ; ÇÜRÜMEYE TERK EDİLEN KAMU BİNALARI YURT OLSUN!
23 Eylül 2021 - 17:44
-AKP İLE HER ALANDA SORUNLAR GİDEREK BÜYÜYOR
-SARAYA, BALLI MAAŞLARA KAYNAK VAR, AMA VATANDAŞA GELİNCE YOK, TASARRUF ÇAĞRISI VAR! 
-Lükse, şatafata, ballı maaşlara, saraylara, yandaşa kaynak bulmakta sıkıntı yaşamayan, muslukları sonuna kadar açan AKP, vatandaşa hor bakıyor. İş vatandaş olunca porsiyon küçülttürüyor ve tasarruf yapın diyor.


İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, öğrencilerin yurt sorununa dikkat çekmeye devam ediyor. Kayseri'de atıl vaziyette bulunan kamu binalarını gündeme taşıyan Ataş, "Milyarlarca lira harcayarak saray yapıp, saraylarda yaşayanlar halkın dertlerini görmezden gelmeye devam ediyor. Bari atıl halde bulunan kamu binalarını değerlendirin ve öğrencilerin kullanımına sunun" dedi. Ataş, bu konuda Kayseri'den de örnek vererek, eski Doğumevi ve devlet hastanesi binalarını işaret etti. 
AKP İLE HER ALANDA SORUNLAR GİDEREK BÜYÜYOR
Üniversite öğrencilerinin yurt sorunu devam ederken, AKP iktidarı ise sorunları görmezden gelme geleneğini sürdürüyor. Bu çağda ortaya çıkan tablonun Türkiye’ye yakışmadığını kaydeden Milletvekili Dursun Ataş, "Ne yazık ki AKP öğrencileri kaderine terk ederek, yine adres olarak yandaş cemaat ve vakıflara yönlendirme gayretinde. Bu yaşananlar iktidarın beceriksizliğini, iş bilmezliğini yine gün yüzüne çıkarmıştır. 19 yıldır tek başına iktidarda olan AKP, bu milletin desteğini boşa çıkarmış ve her alanda dağ gibi sorunları vatandaşın sırtına yüklemiştir" dedi. 
ÇÜRÜMEYE TERK EDİLEN, ATIL HALDEKİ KAMU BİNALARI ÖĞRENCİLERE YURT OLSUN
Öğrencilerin yurt sorununun acil çözüme kavuşturulması gerektiğini dile getiren Ataş, atıl halde bulunan kamu binalarına işaret ederek, bu binaların öğrencilerin hizmetine sunulması önerisinde bulundu. Kayseri'den de örnekler veren Ataş, kullanılmayan ve adeta çürümeye terk edilen eski Doğumevi ve Devlet Hastanesi Binalarına dikkat çekerek, şunları söyledi: İsraf iktidarı her alanda ne yazık ki devletin kaynaklarını heba ediyor. Birçok kamu binası da şu an atıl halde. Çürüyor. Yakut Mahallesindeki eski Doğumevi Şehir Hastanesinin yapılmasının ardından yıllardır kullanılmıyor ve adeta çürümeye terk edilmiş durumda. Bunun yanında eski Devlet Hastanesi binalarında da benzer durum var. Buralar elden geçirilmeli ve öğrencilere yurt olarak hizmet vermeli. Yine kullanılmayan bazı lojmanların da olduğu bilgisi var. Bu lojmanlar da değerlendirilmeli. Binlerce öğrenci yurt bulamazken, çözüm üretmek yerine sorunu yokmuş gibi gören zihniyet, bu kibirli halinden vazgeçmeli. Halkın tepkisine, sorunlarına kulak verip, çözüm bulmalı" diye konuştu. 
SARAYA, BALLI MAAŞLARA KAYNAK VAR, AMA VATANDAŞA GELİNCE YOK, TASARRUF ÇAĞRISI VAR! 
Ataş, yine başta otel İşletmecileri olmak bu alanda faaliyet gösteren esnaflara da işbirliği yapılarak, sorunun çözümüne katlı sunulabileceği önerisinde de bulundu. İYİ Parti Milletvekili Dursun Ataş, bu yönde yapılacak işbirliği ile esnafa da bu zor günlerde destek olunabileceğini belirtti. Ataş, "Lükse, şatafata, ballı maaşlara, saraylara, yandaşa kaynak bulmakta sıkıntı yaşamayan, muslukları sonuna kadar açan AKP, vatandaşa hor bakıyor. İş vatandaş olunca porsiyon küçülttürüyor ve tasarruf yapın diyor. Vatandaş bu yapılanları görüyor. Bu adaletsizliklerden kurtulmak mümkün. İYİ'ler geliyor. İlk seçimde vatandaş AKP' ye dersini verecek ve Türkiye her alanda iyi olacak" dedi. 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum